Câteva cifre de la Buyer Point, evenimentul internaţional B2B dedicat sectorului DIY

În perioada 9 – 10 mai 2017, a avut loc la Milano ediţia cu numărul 14 a evenimentului internaţional B2B dedicat profesioniştilor din sectorul DIY – Buyer Point, eveniment la care revista BricoRetail.ro, cea mai importantă pubicaţie B2B din România ce se adresează sectorului DIY, este partener strategic pentru România.

Buyer PointA fost cea de-a 5-a ediţie în care BricoRetail.ro a fost parte din evenimentul DIY, având rolul de a propune directorilor de achiziţie ale companiilor din România (retaileri brick & mortar, retaileri online, importatori, distribuitori etc) să participe la evenimentul Buyer Point pentru a se întâlni cu producători DIY din Europa, în vederea completării şi imbunătăţirii portofoliului de produse. În acest an, o delegaţie de 12 buyeri din România a fost prezentă la evenimentul Buyer Point de la Milano.

Buyer Point este un concept foarte aplicat, un eveniment B2B ce adună anual, de 12 ani, într-o singură zi şi într-un singur loc, factorii de decizie din retail, producţie şi distribuţie din industria DIY (home & deco, home & garden, hardware, tools, construction materials, furniture & accesories and HouseHold).

Buyer Point este un eveniment de tip conference & expo, pe de-o parte dar şi unul ce presupune întâlniri B2B prestabilite ce au loc într-un spaţiu special amenajat pe durata unei întregi zile.

Câteva cifre ale evenimentului Buyer Point 2017:

  • suprafaţa totală a evenimentului a fost de 4.500 mp, suprafaţă ce include şi spaţiul rezervat întâlnirilor unu-la-unu
  • 165 de standuri în cadrul zonei expo
  • peste 1.000 de întâlniri prestabilite
  • peste 350 de buyeri prezenţi, din 11 ţări
  • cca 400 de producători (pe lângă expozanţi au venit şi alţi producători pentru a se întâlni cu buyerii)
  • un total de peste 700 de participanţi

Cea de-a 14-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, desfăşurată în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, a fost organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *