Încă o lună până la evenimentul internaţional BUYER POINT

Doar o lună ne mai desparte de unul dintre cele mai importante evenimente B2B dedicate bricolajului din Europa – BUYER POINT – un eveniment care adună în acelaşi loc, într-o singură zi, importanţi retaileri şi productori DIY din Europa. BUYER POINT se va desfăşura în perioada 10 – 11 mai, la Milano.

Buyer PointEvenimentul BUYER POINT este organizat de către casa editorială Collins din Italia, iar revista BricoRetail.ro este partener strategic al evenimentului.

Companiile din România (retaileri, magazine online, importatori şi distribuitori) care şi-au anunţat până în acest moment participarea la BUYER POINT sunt:

PraktikerTEKZENeMAG.roCarrefourVivre.roMAM BricolajHonestGardenPedia.roNetwork One DistributionBrico ConstructGlobal PlastSentosaJoyJoy.roELVILA şi Bam Boo

Alături de acestea, alte peste 600 de companii din Europa s-au înregistrat deja la eveniment, ediţia din acest an anunţându-se a fi una cu o audienţă foarte mare.

BUYER POINT – un bun prilej pentru buyerii de bricolaj din România să facă cunoştinţă cu piaţa europeană

BUYER POINT organizează, în ziua de 11 mai 2016, ceea ce se cheamă ziua întâlnirilor unu-la-unu (tip speed date), unde buyeri de la cei mai importanţi retaileri europeni – şi nu numai – fac întâlniri de câte 15-20 de minute cu companii producătoare din industria de bricolaj, potenţiali furnizori ai acestora, având drept scop demararea unei relaţii comerciale.

PROGRAM eveniment:

10 mai – welcome & official dinner

11 mai – expozitie, intalniri (full day)

Detalii în legătură cu înregistrarea la eveniment sau alte întrebări, pe adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043.

Ce-a de-a 12-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. Pentru această ediţie, revista BricoRetail.ro este partener strategic în România şi în CEE (Europa Centrală şi de Est) al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *