Evenimentul BUYER POINT a fost amânat pentru perioada 18 – 19 mai 2021. Între timp, s-a lansat BUYER POINT Virtual Meetings

Evenimentul Buyer Point 2020, Milano – Italia, un eveniment internațional de tip expo & B2B meetings, care pune față în față cererea cu oferta din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, nu va mai avea loc în acest an, pe fondul situației internaționale generate de epidemia cu noul coronavirus COVID-19. Astfel, evenimentul a fost amânat pentru perioada 18 – 19 mai 2021. Între timp, s-a lansat BUYER POINT Virtual Meetings, un concept cu întâlniri online între buyeri și potențiali furnizori, ce va avea loc în perioada 29 iunie – 31 iulie 2020. Publicația BricoRetail.ro este partener unic pentru România și CEE a evenimentelor BUYER POINT și BUYER POINT Virtual Meetings, organizate de compania italiană Collins.

Pentru ca evenimentul fizic de la Milano să se desfășoare doar în condiții de maximă siguranță pentru participanți, organizatorii Buyer Point au decis să amâne pentru anul viitor cea de-a 17-a ediție a evenimentului internațional de tip expo & B2B meetins, dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, pentru perioada 18 – 19 mai 2021.

Formăm delegația României de buyeri pentru Buyer Point 2021, Milano. Participare sponsorizată de către organizatori

Evenimentul este sponsorizat de către expozanții și partenerii Buyer Point și asigură participarea gratuită pentru buyerii/ directorii de achiziții din România, ce include intrarea la eveniment, transportul cu avionul, cazarea, principalele mese ale zilei, expedierea gratuită a mostrelor și cataloagelor etc.

Evenimentul de la MIlano presupune o zonă de expoziție de 4.500 de mp, cu cca. 200 de expozanți, o zonă pentru întâlniri B2B, o mini-conferință, o cină de networking cu cele mai bune preparate italiene și un tur al magazinelor DIY din Milano.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2021, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte. Locuri limitate!

De ce să participi?

<> ai 2 zile full de expoziție & networking în care vei întâlni sute de producători potriviți pentru businessul tău

<> ai acces la platforma online dedicată evenimentului în care vei descoperi expozanții și alți producători participanți la eveniment

<> ai parte de întâlniri B2B one-to-one

<> participi la o cină oficială pentru buyeri și expozanți care facilitează un network de calitate

<> organizatorii pun toate aceste lucruri la dispoziție gratuit pentru că doresc dezvoltarea afacerilor în România și în alte piațe europene.

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

BUYER POINT Virtual Meetings – între 29 iunie și 31 iulie 2020

Compania Collins a lansat, între timp, Buyer Point Virtual Meetings, un instrument care permite buyerilor să se întâlnească virtual (video call-uri) cu potențiali furnizori – producători din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening – din propriul birou.

Buyer Point

Buyerii vor putea accesa o bază de date de peste 1.000 de companii, fără niciun cost, și vor avea posibilitatea de a selecta companiile cu care doresc să se întâlnească virtual, după consultarea cataloagele de produse și a tuturor informațiilor relevante legate de aceste companii, disponibile în platformă.

Buyerii/ directorii de achiziții se pot înregistra pentru a beneficia de întâlniri în cadrul Buyer Point Virtual Meetings la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Întâlnirile virtuale din cadrul Buyer Point Virtual Meetings, care vor avea o durată de câte 30 de minute, vor fi programate în perioada 29 iunie – 31 iulie 2020, în conformitate cu disponibilitatea fiecăruia dintre participanți și vor fi programate ca atare, asigurându-ne, în același timp, că aceștia vor respecta calendarul indicat.

Companiile vor avea, de asemenea, posibilitatea de a trimite mostre din produsele lor. Întâlnirile virtuale se vor desfășura în limba engleză, dar dacă este cazul, organizatorii pot pune la dispoziție  interpret care să sprijine comunicarea.

Înregistrare companii (producători) în platformă

Buyer Point

Buyer Point, un eveniment orgnizat de compania italiană Collins, în parteneriat cu publicația BricoRetail.ro. În acest an, revista BricoRetail.ro a fost, pentru a 8-a ediţie consecutivă, singurul partener pentru România.

Cea de-a 17-a ediţie a evenimentului BUYER POINT se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate 90, Milano, Italia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Evenimentul BUYER POINT a fost amânat pentru perioada 18 – 19 mai 2021. Între timp, s-a lansat BUYER POINT Virtual Meetings

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.