Producătorii DIY din România pot intra pe piața din Italia prin intermediul Buyer Point Virtual Meetings

Buyer Point Virtual Meetings, un concept care permite producătorilor europeni, inclusiv din România, din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. să se întâlnească virtual cu buyerii din Italia – retail și distribuție, are loc în perioada octombrie – noiembrie 2020. Publicația BricoRetail.ro este partener permanent pentru România al companiei Collins, organizatorul seriilor de evenimente BUYER POINT (offline) și BUYER POINT Virtual Meetings (online).

Buyer Point Virtual MeetingsAstfel, producătorii români din piața de DIY, Home Improvement & Gardening, interesați să intre cu produse pe piața din Italia, se pot înregistra gratuit pentru Buyer Point Virtual Meetings aici: https://admin.buyerpoint.it/en/, unde, după ce completează formularul, pot să încarce în platformă și catalogul/ cataloagele cu produse.

Odată înregistrați, producatorii din România pot bifa cu ce companii doresc să se întâlnească (retaileri, magazine online, distribuitori etc), dar doar buyerii pot alege/ confirma cu care dintre companii doresc să se întâlnească, în funcție de interesele lor în categoriile de produse pe care le managerizează.

Companiile alese vor fi puse în contact cu buyerii respectivi și vor putea să-și prezinte afacerea, produsele și chiar să facă o ofertă, în cadrul unor întâlniri virtuale ce vor avea loc la o dată stabilită de comun acord, în perioada octombrie – noiembrie 2020.

Pentru detalii legate de cost (prima întâlnire este gratuită), producătorii din România ne pot contacta la adresa adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043

5 companii italiene importante prezente în platformă

Printre companiile italiene cu care producătorii români se pot întâlni în cadrul Buyer Point Virtual Meetings se numără:

Brico Io: cel mai important retailer DIY local, cu peste 100 de magazine. Magazinele Brico Io sunt medii-mici, cu o suprafață de aproximativ 2.000 mp și sunt amplasate în apropiere de centrul orașelor sau în marile centre comerciale.

FDT Group: un consorțiu de magazine independente cu peste 40 de centre, localizate în nord-centrul Italiei. Magazinele FDT sunt specializate în produse de înaltă calitate, cu o mare atenție la mărci și o clientelă foarte variată, de la clienții persoane fizice, până la profesioniști.

Machieraldo: unul dintre cei mai importanți en-gros-iști ​​din Italia. Compania este prezentă direct în tot nordul Italiei, iar prin colaborarea cu alte două companii importante, sunt prezenți pe întreg teritoriul Italiei. Machieraldo este lider în distribuția produselor de uz casnic și DIY.

Gruppo Gieffe: consorțiu de en-gros-iști cu 9 membri care acoperă toată Italia, având o cifră de afaceri totală de peste 200 de milioane de euro. Membrii Gieffe lucrează ca companii independente în timpul procesului de vânzare, dar achiziționează centralizat toate importurile, asigurând furnizorului o acoperire totală pe piața italiană.

Fratelli Vitale: unul dintre cei mai importanți distribuitori din sud-centrul Italiei, compania vinde un număr mare de produse cu marcă privată pentru care selectează cei mai buni producători europeni și asiatici.

Pentru detalii legate de cost (prima întâlnire este gratuită), producătorii din România ne pot contacta la adresa adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043

Buyer Point

Buyer Point, un eveniment organizat de compania italiană Collins, în parteneriat cu publicația BricoRetail.ro, singurul partener al evenimentelor Buyer Point pentru România și Europa Centrală și de Est.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *