A doua sesiune BUYER POINT Virtual Meetings, conceptul cu întâlniri online între buyeri și potențiali furnizori, va începe pe data de 12 octombrie 2020

Începând cu 12 octombrie 2020, va avea loc a doua sesiune a Buyer Point Virtual Meetings, un concept care permite buyerilor europeni, inclusiv din România, să se întâlnească virtual (video call-uri) cu potențiali furnizori – producători europeni, inclusiv din România, din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. În perioada 29 iunie – 31 iulie 2020, a avut loc prima sesiune a Buyer Point Virtual Meetings, care a avut un real succes. Dintre cele 300 de întâlniri B2B realizate în prima sesiune, la 60 de întâlniri au participat și 10 buyeri de la 5 companii din România: Vivre.ro, Green Project, Agrocosm Consult, Daxi Cleaning și Home Center Distribution.

Buyer Point Virtual MeetingsEvenimentul BUYER POINT Virtual Meetings este sponsorizat de către producători și de către partenerii Buyer Point și asigură participarea gratuită la evenimentul online pentru buyerii / directorii de achiziții din România.

Astfel, Buyer Point Virtual Meetings va continua în perioada 12 octombrie – 30 noiembrie 2020, cu și mai multe companii (predominant europene), mai mulți producători, cât și buyeri, anunțânduș-și deja participarea.

Buyerii / directorii de achiziții din România se pot înregistra pentru a beneficia de întâlniri în cadrul Buyer Point Virtual Meetings la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

De ce să participi la Buyer Point Virtual Meetings?

<> Buyerii vor putea accesa o bază de date de peste 1.000 de companii (din Italia și din alte țări europene) din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, fără niciun cost

<> buyerii au posibilitatea de a selecta companiile cu care doresc să se întâlnească virtual, după consultarea cataloagelor de produse și a tuturor informațiilor relevante legate de aceste companii, disponibile în platformă.

<> întâlniri B2B virtuale one-to-one

<> buyerii pot primi de la producători mostre din produsele pe care le doresc.

<> Întâlnirile virtuale se vor desfășura în limba engleză, dar dacă este cazul, organizatorii pot pune la dispoziție un interpret care să sprijine comunicarea

<> organizatorii pun toate aceste lucruri la dispoziție gratuit pentru buyeri, deoarece doresc dezvoltarea afacerilor în România și în alte piețe europene.

Buyerii / directorii de achiziții din România se pot înregistra pentru a beneficia de întâlniri în cadrul Buyer Point Virtual Meetings la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Principalele etape din Buyer Point Virtual Meetings:

1. Confirmarea participării de către buyeri, cu menționarea unei zile/ unor zile, în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie 2020, în care aceștia au disponibilitate pentru a se întâlni vrtual cu potențiali furnizori

2. Buyerii care au confirmat pentru Virtual Meetings vor primi un user și o parolă pentru a avea acces în platforma www. buyerpoint.it/english, unde pot consulta toate informațiile legate de companii și cataloagele de produse ale acestora

3. Întâlnirile virtuale, care vor avea loc în perioada 12 octombrie – 30 noiembrie 2020, se vor realiza printr-o platformă video online (Google Meet a fost cea mai folosită în prima sesiune) agreată în comun:
– fiecare întâlnire durează maxim 30 de minute
– un buyer poate face maxim 5 întâlniri într-o zi
– un buyer poate alege mai multe zile pentru întâlnirile virtuale

4. Întâlnirile vor fi programate în conformitate cu disponibilitatea fiecăruia dintre participanți, iar noi, BricoRetail.ro și Collins ne vom asigura, în același timp, că aceștia vor respecta calendarul agreat.

Buyerii / directorii de achiziții din România se pot înregistra pentru a beneficia de întâlniri în cadrul Buyer Point Virtual Meetings la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Înclusiv companiile (producătorii) din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening din România au posibilitate de a se întâlni virtual cu buyeri europeni, în vederea stabilirii unor contacte de business pentru viitoare contracte ce presupun exportul în unele țări europene.

Înregistrare companii (producători) din România în platformă

Buyer Point

Buyer Point, un eveniment organizat de compania italiană Collins, în parteneriat cu publicația BricoRetail.ro, singurul partener al evenimentelor Buyer Point pentru România și Europa Centrală și de Est.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *