BUYER POINT – o oportunitate pentru producătorii DIY & Home Improvement din România de a exporta produse în Europa

Cea de-a 16-a ediție a evenimentului B2B internațional BUYER POINT de la Milano – Italia, ce va avea loc în acest an în perioada 14 – 15 mai 2019, aduce o oportunitate nouă producătoilor din industria DIY & Home Improvement din România de a exporta produse în Europa. 

Revista BricoRetail.ro, pentru a 7-a ediţie consecutivă partener strategic pentru România al evenimentului BUYER POINT, poate face această punte între producătorii din România și retailerii/ importatorii & distribuitorii din Europa.

BUYER POINT

Începând din acest an, producători europeni din industria DIY & Home Improvement, deci inclusiv din România, au posibilitatea, prin intermediul BUYER POINT, să-și vândă produsele în Italia dar și în alte țări europene precum Belgia sau Ucraina.

Producătorii români interesați de acest lucru se pot înregistra gratuit AICI, pe platforma dedicată evenimentului, după care se pot întâlni la Milano, tot gratuit, în cadrul evenimentului BUYER POINT din data de 15 mai 2019, ce se va desfăşura tot în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, cu cei mai importanți retaileri, importatori și distribuitori din Italia și din alte câteva țări europene.

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

BUYER POINT

Evenimentul BUYER POINT, organizat de grupul editorial italian Collins, este un eveniment de tip expo & B2B meetings, cu o suprafaţă expozițională totală de peste 4.500 de mp şi cca. 200 de standuri, pe de-o parte dar şi unul ce presupune întâlniri B2B prestabilite, tip speed-dating (peste 1.000 de întâlniri), ce au loc într-un spaţiu special amenajat pe durata unei întregi zile (15 mai).

BUYER POINT este un concept foarte aplicat, un eveniment B2B care adună, într-o singură zi şi într-un singur loc, factori de decizie din companii europene de retail, producţie şi distribuţie, jucători importanţi din industria DIY (home & deco, home & garden, hardware, tools, power tools, construction materials, furniture & accesories, electrical products, instalations, professional equipments and HouseHold).

Pe scurt: buyeri (directori de achiziţii) din companiile de retail (fizic/ online) sau din companiile de import se întâlnesc cu potenţiali furnizori, companii de producţie din Italia şi din alte ţări europene, având drept scop demararea unei relaţii comerciale. În 2018, la evenimentul BUYER POINT, au fost prezenți peste 300 de buyeri din 31 de ţări, inclusiv România.

Save the date 14 – 15 mai 2019 – invitație adresată buyerilor/ directorilor de achiziții din industria DIY din România

BricoRetail.ro, una dintre cele mai importante publicaţii B2B din România dedicată industriei DIY & Home Improvement, cu focus pe retail, lansează și o invitaţie de participare gratuită la unul dintre cele mai importante evenimente B2B europene dedicate sectorului DIY – BUYER POINT Milano – către:

<> buyerii din retailul DIY specializat

<> buyerii din retailul FMCG sau retailul Electro de pe categoriile de home&garden, home&deco, DIY, bricolaj, scule şi unelte, menaj, electrice, instalaţii, mobilă și accesorii etc

<> buyerii din retailul online (magazinele online) specializat sau buyerii din retailul online care dețin categorii DIY & Home Improvement

<> directorii de achiziţii din companiile de import din industria DIY

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

BUYER POINT INTERNATIONAL

Au existat şi 2 ediţii ale evenimentului BUYER POINT ce s-au desfăşurat în România, în 2015 şi în 2016, sub denumirea de BUYER POINT INTERNATIONAL si va mai urma încă una în curând. Ediţia din octombrie 2016 a fost cel mai mare eveniment din România dedicat industriei DIY.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *