BUYER POINT – primele companii care au confirmat prezenţa la evenimentul de bricolaj de la Milano

Arabesque, Praktiker, TEKZEN, eMAG.ro, Carrefour, vivre.ro, evoMAG.ro, Progreen, Honest, GardenPedia.ro, NOD, Brico Construct, Global Plast, Sentosa, JoyJoy.ro, ELVILA şi Bam Boo sunt primele companii care vor avea reprezentanţi la evenimentul internaţional de bricolaj BUYER POINT de la Milano ce se va desfăşura în perioada 10 – 11 mai 2016.

BUYER POINT

BUYER POINT va aduce în acelaşi loc, într-o singură zi (ziua de 11 mai) oferta producătorilor europeni şi cererea reprezentată de către retaileri, importatori şi distribuitori DIY din Europa, un eveniment B2B care se află deja la a 12-a ediţie şi la a 3-a la care revista BricoRetail.ro este partener stategic al evenimentului.

Până la această oră, din România, şi-au anunţat prezenta importante companii din retailul DIY clasic, retailul online specializat sau care deţin o categorie de bricolaj, retailul FMCG (categoria de bricolaj), importatori şi dstribuitori, după cum urmează:

Arabesque

Praktiker

TEKZEN

eMAG.ro

Carrefour

Vivre.ro

evoMag.ro

MAM Bricolaj

Honest

GardenPedia.ro

Network One Distribution (NOD)

Brico Construct

Global Plast

Sentosa

JoyJoy.ro

ELVILA

Bam Boo

Lista rămâne deschisă.

La evenimentul BUYER POINT 2015 de la Milano s-au înregistrat următoarele cifre:

  • 170 de buyeri înregistraţi din Italia, Germania, Marea Britanie, Franţa, Rusia, România, Bulgaria, Turcia,
  • Croatia, Serbia, Muntenegru, Malta, Moroc şi Polonia
  • 124 de standuri în zona expoziţională
  • 500 de producători înregistraţi
  • mai mult de 600 de întâlniri programate, într-o singură zi
  • peste 250 de participanţi la conferinţa Focus Romania
  • peste 300 de participanţi la cina de deschidere oficială a evenimentului
  • un total de peste 700 de participanţi la BUYER POINT

BUYER POINT – Cum se înscriu participanţii la evenimentul din 10 – 11 mai 2016?

  • între 1 februarie şi 31 martie 2016, participanţii – producători, importatori, buyeri – se pot înscrie gratuit pe site-ul www.buyerpoint.it, în secţiunea dedicată fiecăruia, disponibilă şi în limba engleză.
  • începând cu 1 aprilie, companiile înregistrate pot vedea cine s-a înscris pe site la eveniment, moment în care producătorii pot solicita întâlniri buyerilor sau directorilor de achiziţii pentru ziua de 11 mai 2016

Detalii în legătură cu înregistrarea la eveniment sau alte întrebări, pe adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043.

Ce-a de-a 12-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. Pentru această ediţie, revista BricoRetail.ro este partener strategic în România şi în CEE (Europa Centrală şi de Est) al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *