Mai puţin de o lună până la evenimentul internaţional Buyer Point, Milano 2017

Mai puţin de o lună ne desparte de cea de-a 14-a ediţie a evenimentului B2B internaţional  – Buyer Point – ce va avea loc la Milano în perioada 9 – 10 mai 2017, eveniment la care BricoRetail.ro, cea mai importantă revistă B2B de pe nişa DIY din România, este partener strategic al evenimentului.

Buyer PointConceptul evenimentului, unul foarte aplicat şi foarte eficient, presupune întâlniri de business dintre o entitate care cumpără – buyeri ai reţelelor de magazine DIY, magazine online şi distribuitori din Europa – şi una care vinde – producători DIY europeni.

Întâlnirile de business sunt unele prestabilite şi au loc într-un spatiu special amenajat. De asemenea, este disponbilă si o zonă expoziţională de cca 4.000 de mp cu peste 180 de standuri.

La evenimentul Buyer Point din acest an, din România, şi-au anunţat deja participarea companii importante din piaţa specializată de DIY dar si companii care au categorii de DIY: Carrefour, Romstal, eMAG.ro, Yalco, Network One Distribution, MAM Bricolaj, Tekzen, QuickMobile.ro, Yourstuff, comenzielectrice.ro. Alte companii urmează să-şi confirme participarea.

Câteva cifre ale evenimentului BUYER POINT 2016:

  • suprafaţa totală a evenimentului a fost de 4.500 mp, suprafaţă ce include şi spaţiul rezervat întâlnirilor unu-la-unu
  • 160 de standuri
  • peste 1.000 de întâlniri prestabilite
  • peste 300 de buyeri
  • cca 400 de producători
  • un total de peste 700 de participanţi

Cine poate participa, din România, la evenimentul BUYER POINT 2017?

  • buyeri din retailul specializat de bricolaj (DIY)
  • buyeri din retailul FMCG sau Electro de pe categoriile de home&garden, home&deco, DIY, HouseHold
  • buyeri din retailul online (e-commerce) specializat sau care deţin categorii DIY, Home Improvement

Detalii în legătura cu înregistrarea la eveniment sau alte întrebări, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043.

Cea de-a 14-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it.

La 5 dintre cele 14 ediţii, incluzând-o şi cea care va urma în luna mai 2017, BricoRetail.ro, cea mai importantă publicatie B2B dedicată sectorului DIY din România, a fost şi este partener strategic pentru România şi CEE (Europa Centrală şi de Est) al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

Au existat şi 2 ediţii ale evenimnetului BUYER POINT ce s-au desfăşurat în România, în 2015 şi în 2016, sub denumirea de BUYER POINT INTERNATIONAL.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *