Doar MatHaus, Brico Depot și Dedeman au campanii de Black Friday în retailul DIY din Romănia

Update 14 noiembrie 2019:

Și retailerul Dedeman va desfășura o campanie de Black Friday, în perioada 15 – 24 noiembrie 2019, atât în magazinele fizice din țară, precum și în magazinul online (www.dedeman.ro), pentru categorii de produse precum: mobilă, electrocasnice, sanitare, electrice și altele.

Mai multe informații pe www.dedeman.ro/ro/black_friday.html

În retailul DIY din România, doar retailerii MatHaus și Brico Depôt au campanii de Black Friday în această perioadă dedicată reducerilor. Deși dețin magazine online, retailerii Dedeman, liderul pieței de DIY și Hornbach, au ales să nu desfășoare nicio campanie de Black Friday în 2019. Leroy Merlin nu operează încă un magazin online în România.

MatHaus, divizia de retail a companiei Arabesque, cel mai mare distribuitor DIY din România, aduce în acest an de Black Friday reduceri de preț de până la 60% la categorii de produse precum: materiale de construcții, scule-unelte, termice și sanitare, amenajări, electrocasnice și mobilier.

Black Friday

MatHaus îsi invită clienții să acceseze online campania de Black Friday, începând de mâine, 14 noiembrie 2019, ora 21.00 și în magazinele fizice în data de 15 noiembrie 2019.

Campania de Black Friday de la MatHaus va fi valabilă online și în magazinele fizice MatHaus până în data de 17 noiembrie 2019, în limita stocurilor disponibile.

Pregătește-te de Black Friday!

Mai multe informații pe: www.mathaus.ro/blackfriday.

Compania Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, operează o rețea de 7 magazine MatHaus și 22 de depozite Arabesque.

Brico Depôt

Retailerul Brico Depôt desfășoară o campanie de Black Friday în această perioadă dar doar la produse de iluminat interior și exterior. Concret, în perioada 7 – 17 noiembrie 2019, Brico Depôt pune la dispoziția clienților săi, online și în magazine, o ofertă cuprinzătoare de produse de iluminat interior și exterior, reduse cu 20%.

Mai multe informații pe: www.bricodepot.ro.

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, operează în România o rețea națională de 35 de magazine.

Alte campanii de Black Friday

În zona de Home Improvement, mobilier și accesorii, doar kika, Mobexpert, Elvila, Homelux și JYSK au campanii de reduceri de Black Friday în 2019. Evident, în retailul online specializat sau generalist există numeroase campanii de Black Friday: vivre.ro, eMAG.ro, evomag.ro, piatraonline.ro, Bonami.ro, mezoni.ro etc.

Pe de altă parte, zona de home&deco (casă și grădină) este atinsă cu reduceri de Black Friday și de retailerii alimentari precum Carrefour, Auchan, METRO sau SELGROS.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *