Asociația Antreprenorilor de Peisagistică din Romania organizează pe 9 martie Gala Antreprenorilor de Peisagistică din România

Asociatia Antreprenorilor de Peisagistică din România (AAPR) găzduiește pe data de 9 martie 2019, începând cu ora 19.30, cea de-a doua ediție a Galei Antreprenorilor de Peisagistică din România.

Peisagistică

Evenimentul, care va avea loc la Cafeneaua Actorilor Tineretului din Parcul Tineretului, este dedicat marcării începutului unui nou sezon peisagistic. Toți reprezentanții industriei peisajului și a industriilor conexe sunt invitați la o sesiune intensivă de networking, surprize și voie bună.

„Avem satisfacția că vă vom putea prezenta noutăți din industrie, oportunități și reușite ale colegilor noști într-o locație de excepție, într-un cadru natural deosebit, care va avea loc în data de 9 martie, începând cu orele 19.30, în atmosfera plăcută a Cafenelei de vară a Actorilor din Parcul Tineretului”, a declarat Ion Waszkiewicz Filioreanu, președinte AAPR.

Înregistrare la evenimentul Gala Antreprenorilor de Peisagistică din România se face AICI

Taxă de participare la eveniment:

<> Gratuit pentru 1 reprezentant/firmă cu înscriere online.

<> 100 lei/persoană pentru însoțitori sau pentru companiile care nu s-au înscris online până pe data de 08.03.2019. Plata se face la intrare.

Vă mulțumim pentru faptul că ați ales să fiți prezenți la Gala Antreprenorilor de Peisagistică 2019!

Asociatia Antreprenorilor de Peisagistică din România

Asociatia Antreprenorilor de Peisagistică din România este o asociație pentru toți profesioniștii din domeniul peisagisticii care susține și își îndrumă membrii pentru a fi liderii unei industrii peisagere bazată pe etică în afaceri, sustenabilitate comercială și grijă pentru mediu.

AAPR dorește să devină asociația profesională a tuturor profesioniștilor în domeniul peisagisticii, oferindu-le acestora un excepțional suport tehnic, de promovare și de afaceri:

<> încurajează schimbul de informații și experiență în domeniul amenajărilor spațiilor verzi la nivel național și internațional.
<> stabilește proceduri de lucru și standarde de calitate valabile la nivelul industriei.
<> stimulează originalitatea și continuă educație a angajaților în domeniu.
<> intermediază contactul dintre prestatorii în domeniu
<> supervizează și sancționează practicile de concurență neloială, neideplinirea criteriilor de calitate și a procedurilor de lucru.
recomandă celor interesați, membrii AAPR din zona.
<> susține asocierea membrilor săi în realizarea unor proiecte peisagistice de mari dimensiuni. protejează și promovează calitatea produselor de arhitectură peisageră și dreptul de autor al prestatorului membru.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *