O vară plină de reduceri la ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România

ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, propune vara aceasta o serie de piese de mobilier la prețuri promoționale. În plus, gama de produse comercializate s-a îmbogățit cu multe modele noi la categorii precum: mese, dormitoare, mobilă dormitoare copii, saltele și canapele extensibile.

Vara lui 2018 este una specială la ELVILA și asta deoarece multe dintre produsele pe care le deținem în portofoliu beneficiază de reduceri. Fie că ne referim la biblioteci, colțare, canapele, dormitoare, ansambluri office, mobilă dormitor copii, saltele și multe altele, prețurile pieselor de mobilier marca ELVILA au intrat serios „la apă” vara aceasta.

Facem acest lucru deoarece știm că sunt mulți cei care vor să întâmpine toamna cu schimbări în locuință, motiv pentru care încep să-și caute piesele de mobilier încă din vară, conștienți fiind de posibilele reduceri. Vă invităm să descoperiți ofertele noastre accesând site-ul www.elvila.ro sau vizitandu-ne într-unul dintre magazinele fizice, a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing ELVILA SA.

Iată câteva exemple de produse care beneficiază de reduceri la ELVILA:

Saltea MEMORY Margaree – H 24 cm

Face parte din categoria saltelelor de top marca RELAXA ORIGINAL.

Salteaua prezintă miez elastic din arcuri bitronconice, fapt ce-i asigură aerisirea perfectă, oferindu-i în același timp o suprafață fermă și confortabilă. Acest produs este fabricat în România.

Canapea extensibilă 3 locuri ANIKA

Este prevăzută cu ladă de depozitare, 2 perne de spătar și 2 cotiere detașabile care sunt umplute cu amestec de fibră siliconizată și fulgi de poliuretan. Produsul este fabricat în România.

Mobilă dormitor CAMELIA

Elvila

Dormitorul include dulap în 3 uși, comodă, pat dublu și 2 noptiere. Produsul este realizat din elemente din cherestea de fag, cherestea de stejar și PAL furniruit cu furnir de stejar, PAL de 16mm, 18mm, placaj de 4mm și 12mm. Dulapul și patul se realizează în construcție demontabilă, noptierele și comoda fiind realizate în construcție fixă. Produsul este fabricat în România.

Birou BW 140

 

Produsul este realizat în construcție demontabilă din PAL de 18mm, demontabil cu excentric, alunecători de plastic și este fabricat în România.

DORMITOR SORANA SHOCKO

Dormitorul este alcătuit din 3 uși glisante, pat dublu fără somieră, 2 noptiere și 1 comodă. Pentru cei interesați, somierele se pot comanda separat. Produsul este fabricat în România.

ELVILA

ELVILA rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile şi oferte speciale.

Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online www.elvila.ro sau din unul dintre cele 15 magazine ELVILA deschise în Alexandria, Bacău, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *