Producătorii români din industria DIY, printre expozanţii evenimentului Buyer Point International

Producătorii români din industria DIY se pot număra printre expozanţii din cadrul evenimentului expo & conference Buyer Point International ce va avea loc în data de 19 octombrie 2016, la Palatul Parlamentului, sala Unirii, Bucureşti. Buyer Point International este un eveniment B2B organizat de compania Collins în parteneriat cu revista BricoRetail.ro.

Obectivul pragmatic al evenimentului Buyer Point International este de a pune faţă în faţă, in acelaşi loc şi intr-o singură zi, oferta cu achiziţia sau producătorii DIY cu retailerii şi importatorii DIY.

Buyer Point International

Cel mai mare eveniment dedicat industriei DIY din România se întinde pe o suprafaţă de cca 2.500 mp şi are peste 100 de standuri dintre care, la ora actuală, sunt deja rezervate cca 40%. Producători din România, Italia şi alte câteva ţări din vecinătatea noastră vor expune produse de:

  • casă şi grădina (home & garden)
  • decoraţiuni (home & deco sau home improvement)
  • materiale de construcţii, hardware
  • scule profesionale (power tools)
  • mobilier (accesorii şi mobilier de toate felurile)
  • electrice
  • auto

Cereri şi detalii pentru rezervarea standurilor, în limita standurilor disponibile, la adresa de e-mail revista@bricoretail.ro sau la telefon: 0754331043.

Pentru vizitatori, înregistrarea la evenimentul Buyer Point International se face exclusiv prin platforma dedicată evenimentului www.ro.buyerpoint.it. După înregistrare, se va printa invitaţia tip badge cu cod de bare ce va asigura accesul.

BUYER POINT INTERNATIONAL se găseşte la cea de-a 2-a ediţie, prima dintre ele având loc anul trecut, pe data de 24 noiembrie, la Hotel Intercontinental, pe o suprafaţă expoziţională de doar 400 mp. BUYER POINT INTERNATIONAL face parte din suita de evenimente BUYER POINT, eveniment care se organizează de peste 10 ani în Italia, la Milano, de către casa editorială Collins, ce deţine şi platforma online www.mondopratico.it.

Revista BricoRetail.ro este partener strategic al companiei Collins pentru suita de evenimente BUYER POINT de 2 ani, iar evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL va fi cel de-al 4-lea în care revista noastră este parte din organizarea acestor evenimente, în ceea ce priveşte participarea companiilor din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *