5 modele de mobilier pentru camera copilului de la ELVILA

Cum ne desparte mai puţin de o săptămâna până la începerea şcolii, Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, recomandă 5 modele de mobilier pentru camera copilului.

Camera copilului este locul unde acesta se joacă, îşi face temele, se relaxează şi se odihneşte. De aceea, toate elementele din camera trebuie să fie funcţionale, dar să constituie, în acelaşi timp, şi un spaţiu potrivit distracţiei. Corpurile de mobilier precum patul, biroul, scaunul de birou şi mobilierul de depozitare trebuie să fie practice, cel mic având nevoie de toate acestea pentru a avea un nivel ridicat de confort.

„Este recomandat ca locul în care cei mici îşi petrec timpul trebuie să fie vesel şi colorat astfel încât să stimuleze imaginaţia, concentrarea şi creativitatea. 

Mai jos găsiţi o galerie foto cu cele mai creative, jucăuşe şi colorate dormitoare pentru copii si adolescenţi, din care puteţi să vă inspiraţi pentru spaţiul de joacă mult visat,” a precizat Mihaela Bisog, Specialist Marketing Elvila SA.

1. Camera pentru copii Campus este destinată atât băieţiilor cât şi fetiţelor. Cromatica acestui dormitor oferă o doză de energie datorită culorilor vii. Patul oferă posibilitatea de a trage sertarul de jos pentru extinderea cu încă un loc de dormit.

2. Camera pentru copii Maria este ideală pentru fetiţe pentru că ele iubesc rozul. Este un mobilier complet şi potrivit perioadei din şcoală primară şi chiar gimnaziu.

3. Camera de copii Ştefan este destinată băietiilor. Precum Camera pentru copii Maria, si aceasta are un mobilier complet şi potrivit perioadei din şcoală primară şi chiar gimnaziu.

Elvila

4. Camera de tineret Simba este ideală pentru spaţiile mici. În locul patului se poate folosi o canapea extensibilă cu 2 locuri. Finisajul acestui mobilier este din stejar sonoma, oferind camerei luminozitate.

5. Camera de tineret Tara este potrivită adolescenţilor. Finisajul din nuc aida şi alb este clasic, dar cald şi primitor.

Obiectele decorative, culoarea tapetului sau a draperiilor vor personaliza fiecare cameră în parte.

Elvila

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile si oferte speciale.

Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online www.elvila.ro sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, BacăuBucureştiBeiuş, Brad, BotoşaniBraşov, Cluj,ConstanţaFocşaniIaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, mobilier, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *