Mobexpert lansează primul planificator de buget din România, un instrument care permite calcularea cheltuielilor de amenajare a casei

Mobexpert, cel mai mare producător și retailer de mobilă din România, lansează primul planificator de buget din România, care îi va ajuta pe români să primească un răspuns concret la întrebările despre costurile legate de mobilier, pentru a-și planifica mai ușor și mai bine cheltuielile.

mobexpert

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert și completează celelalte inițiative, precum cea de Augmented Reality, prin care Mobexpert contribuie la dezvoltarea industriei și îmbunătățirea experienței de cumpărare a mobilierului.

Planificatorul este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei dar nu știu de unde să înceapă, la ce fel de costuri să se aștepte, și va oferi un plan de mobilier cu prețuri concrete raportate la piața de mobilier autohtonă.

„Bugetul este o componentă importantă pentru clienții noștri și de aceea ne dorim să îi inspirăm să investească eficient. În același timp, vrem să le facilităm procesul decizional, să îi susținem să decidă mai rapid și mai eficient.

Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumpărături, îl pot investi de acum în altceva pentru că acest planificator de buget le va oferi și o listă preliminară, cu obiectele de bază pentru mobilarea fiecărei camere în parte.”, spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuință, buget și tip de amenajare – de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare, sau pentru cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendințe.

Planuri de mobilier economice, medii sau premium

Noul instrument vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să-și planifice mai bine resursele financiare sau să se încadreze într-un buget exact, și a fost creat pentru a arăta că există soluții potrivite pentru toate nevoile.

Indiferent de buget, economic, mediu sau premium, iată cei trei pași pentru a obține un plan de mobilier:

  1. Primul pas este alegerea camerei care urmează să fie (re)mobilată, cum ar fi dormitorul, livingul, bucătăria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor. Pentru fiecare cameră, planificatorul va genera o listă cu piese de mobilier recomandate pentru acea cameră.
  2. Următorul pas este alegerea tipului de buget în care piesele trebuie să se încadreze – mai exact pot alege dintre Economic, Mediu și Premium.
  3. La final, planificatorul afișează un buget total, iar utilizatorii au opțiunea de a primi pe mail rezultatul sau chiar de a vedea o selecție de produse Mobexpert care se încadrează în criteriile alese.

Planificatorul este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert

Cu ajutorul acestei idei, Mobexpert și-a propus să ofere un răspuns într-un mod cât mai simplu și rapid la întrebarea universală despre costurile cu mobilierul, să elimine grija de a face calcule și să arate că existe soluții pentru orice buget.

„Vrem să promovăm acest planificator ca o soluție pentru a inspira clienții să investească eficient bugetul pe care și-l propun. Pe viitor, îl vom dezvolta cu funcționalități multiple și produse personalizate.

Aceasta ne va permite să atragem noi clienți pe care să-i convingem că interacțiunea cu Mobexpert este o experiență memorabilă atât în magazinele noastre, cât și online pe www.mobexpert.ro.”, continuă Adelina Badea.  

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe https://mobexpert.ro/calculator-buget-mobila.

Brandul își continuă misiunea de a îmbunătăți viața clienților și se implică în a sta conectat în permanență la nevoile românilor pentru amenajare și mobilă de calitate. La sfârșitul anului 2020 Mobexpert a lansat și un studiu despre situația din timpul pandemiei precum și inițiativa de a susține mobilierul românesc, studiu care poate fi citit pe site-ul brandului.

Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înființat în 1993 și este o companie 100% românească, deținută de anteprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieței românești de mobilier și decorațiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine și magazine de mobilier pentru casă și decorațiuni, și Mobexpert Office – mobilier pentru birou și colectivități.

Rețeaua Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine și magazine. În România, rețeaua cuprinde hipermagazine în București, Brașov, Suceava, Pitești, Sibiu, Iași, Oradea și Constanța și alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.400 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 200 milioane euro. Grupul Mobexpert deține, de asemenea, 8 fabrici de mobilă care produc pentru piața românească și pentru export. Grupul Mobexpert include 5 magazine dedicate ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situate în București, Suceava și Constanța.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *