Final de an bogat în lichidări de stocuri la ELVILA

ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilă din România, vă așteaptă acum, spre final de an, cu lichidări de stocuri la multe dintre categoriile de produse pe care le comercializează.

„Acest lucru se traduce prin faptul că aveți posibilitatea de a achiziționa piese de mobilier la prețuri extrem de atractive prin comparație cu alte perioade din an. Fie că ne referim la paturi, vitrine, comode, biblioteci, noptiere, dulapuri și multe alte produse de mobilier, toate au în comun pe lângă prețurile foarte avantajoase faptul că sunt realizate din materiale de calitate superioară, provenite din exploatări forestiere care respectă standardele europene impuse,” a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing ELVILA SA.

Mai jos o selecție a câtorva astfel de produse:

Biblioteca TARA 10 sonoma (redusa cu 16%, de la 1.830 lei la 1.556 lei)

Produsul este realizat din PAL melaminat având în componență o etajera cu 2 sertare și 3 polițe C02, o etajeră cu 4 sertare și 3 polițe, un corp suspendat și o comodă tv. Mânerele tragătoare sunt metalice și au finisaj lucios. Biblioteca este fabricată în România.

Masă extensibilă KORSIKA shocko (redusă cu 10%, de la 398 lei la 358 lei)

Este realizată în construcție demontabilă, fiind prevăzută cu o extensie ce-i permite să se extindă până la 140 cm.  Produsul este fabricat în România.

Vitrină CALIPSO stejar (redusă cu 15%, de la 668 lei la 568 lei)

Realizată din pal melaminat, vitrina este proiectată în construcție fixă, având în componență o ușă cu geam clar și 2 sertare. Butonii tragători sunt metalici și au un finisaj cromat lucios. Produsul este fabricat în România.

Pat SORANA schoko (redus cu 10%, de la 386 lei la 347 lei)

Pat fără somieră potrivit pentru saltea cu dimensiunile: 160×200 cm. Produsul este realizat în construcție demontabilă din PAL și este fabricat în România.

Noptieră ALINA schoko (redusă cu 10%, de la 153 lei la 138 lei)

Dimensiuni: L45 x A40 x H54 cm. Produsul este realizat în construcție fixă, din PAL melaminat de 18mm, PAL 12mm cu folie de culoare albă, PFL de 3,2mm, șine de glisare, mânere tragătoare. Produsul este fabricat în România și se poate realiza și pe finisaj sonoma, respectiv schoko + par.

Dulap mediu DM2US calvados (redus cu 21%, de la 502 lei la 395 lei)

Dimensiuni: L 80 x A 38 x H 114 cm. Produsul este realizat în construcție demontabilă din PAL melaminat de 18mm, PFL de 3,2mm, balamale, mânere tragătoare și geam fumuriu. Produsul se poate execută și pe finisajele: par+schoko și schoko și este fabricat în România.

Bufet in 2 uși și 3 sertare TORINO (redus cu 15%, de la 931 lei la 791 lei)

Produsul se execută în serie la dimensiunile L 170 x A 45 x H 81,5 cm , iar la comandă dimensiunile se pot modifica în funcție de cerințele clientului. Produsul este realizat din PAL melaminat de 18 mm, PFL, fiind  prevăzut cu demontabili cu excentric, mânere tragătoare, șine de glisare, alunecători din plastic. De asemenea, produsul prezintă o construcție fixă și este fabricat în România.  

Canapea extensibilă 3 locuri NOVA OCG (redusă cu 10%, de la 2.109 lei la 1.898 lei)

ELVILA

Canapeaua este extensibilă, este prevăzută cu ladă pentru depozitare și are în componență două perne de spătar și două cotiere detașabile, care sunt umplute cu amestec de fibră siliconizată și fulgi de poliuretan. Produsul este realizat pe structură de cherestea de fag cl. B, placaj, PAL, PFL dur și are în componență aracet, chingă textilă, miez elastic din arcuri bitronconice, feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vată minet, vată tapitex, corovin, fulgi de poliuretan. Produsul este realizat în România.

ELVILA

Elvila rămâne unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilă românești, cu o istorie de aproape 30 de ani și prezență în următoarele orașele: Alexandria, Bacău, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti. De asemenea, produsele marca Elvila pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul magazinului online www.elvila.ro sau de la distribuitori autorizați.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *