Iarna cu reduceri de poveste la Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România

ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, propune pentru iarna lui 2018 o serie de reduceri atractive la o mulțime de produse din portofoliu. În plus, multe dintre modele se prezintă sub o înfățișare nouă, în sensul în care paleta de nuanțe sub care acestea pot fi achiziționate s-a îmbogățit substanțial.

„Astfel, vorbim despre haine noi pentru multe dintre produsele consacrate ale brandului Elvila precum: biblioteci, comode, paturi, canapele sau măsuțe. De asemenea, cei care calcă pragul showroom-urilor Elvila pot avea surpriza de a descoperi prototipuri ale unor linii de produse care se vor dezvolta mai mult anii următori și ne referim aici concret la fotolii și dormitoare.

Iar dacă vă numărați printre cei care vor să marcheze Sărbătorile de Iarnă și printr-o schimbare de decor, vă venim în întâmpinare prin câteva sugestii de piese de mobilier aflate la reduceri, care, in plus, mai au avantajul că sunt și versatile, putând fi cu ușurință integrate și în locuințe care nu sunt atât de generoase din punct de vedere spațiu. De asemenea, cu ajutorul lor puteți intra mai ușor în spiritul sărbătorilor, grație diversității cromatice pe care vă invităm să o descoperiți accesând și magazinul nostru online: www.elvila.ro”, a decalarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing ELVILA SA.

Iată câteva exemple de produse din campania de reduceri de Iarnă de la ELVILA:

Biblioteca Alexia (redusă cu 27%: de la 1.001 lei, la 731 lei):

Biblioteca este realizată din pal melaminat, demontabili, cu excentric, balamale aruncătoare, colțare și consolă în formă de ”L”. Produsul este fabricat în România.

Canapea extensibilă 3 locuri Romeo (redusă cu 15%: de la 1.780 lei, la 1.513 lei)

Canapeaua este prevăzută cu ladă pentru depozitare, incluzând 2 perne de spătar și 2 cotiere detașabile.

Pat Alina (redus cu 15%: de la 262 lei, la 222 lei)

Patul este realizat din pal melaminat, fiind demontabil și ușor de transportat. Produsul este fabricat în România.

Grup de colț TALIA (Redus cu 20%: de la 830 lei, la 664 lei)

Elvila

Grupul de colț este compus din banchetă cu 2 lăzi de depozitare, masă extensibilă și 2 scaune. Tip material – tapițerie din piele ecologică.

Măsuța Pandora (redusă cu 20%: de la 650 lei, la 520 lei)

Măsuța este realizată din pal melaminat, șine de glisare sertare, rotile, mânere, șuruburi mecanice și șuruburi pentru lemn. Este prevazută cu 2 sertare și 2 spații de depozitare. Culoare: nuc aida + alb.

Bucătărie Maria (redusă cu 15%: de la 2.448 lei, la 2.081 lei)

Produsul este realizat în construcție demontabilă și este fabricat în România. Produsul este realizat in finisaj calvados, însă se poate executa și pe nuc sau sonoma.

Comoda TV Tara (redusă cu 20%: de la 578 lei, la 463 lei).

Produsul este fabricat în Romania și este realizat din pal melaminat, prezentându-se pe finisaj nuc+alb.

Dormitor Alina (redus cu 10%: de la 2.555, la 2.300 lei)

Dormitorul este format din dulap în 6 uși, pat dublu, 2 noptiere și comodă. Produsul este realizat pe finisaj schoko+par, dar se poate executa și pe sonoma.

ELVILA

Elvila rămâne unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilă românești, cu o istorie de aproape 30 de ani și prezență în următoarele orașele: Alexandria, Bacău, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti. De asemenea, produsele marca Elvila pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul magazinului online www.elvila.ro sau de la distribuitori autorizați.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *