Global Network, importatorul și distribuitorul de mic mobilier, mizează pe online

Fondată în anul 2002, compania Global Network, unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de mic mobilier din România, a decis, în 2013, să accepte noile provocări ale tehnologiei și să se lanseze puternic în mediul online, iar la ora actuală deține și operează 2 magazine online – www.Drimus.ro și www.ERGOS.ro – și un depozit central de mari dimensiuni in Bucuresti.

Compania Global Network importă scaune, somiere, pantofare, măsuțe, paturi pe care le oferă la prețuri foarte avantajoase, dar colaborează în același timp și cu 6 producători de saltele din țară, cele două magazine online comercializând o gamă variată și impresionantă de piese de mobilier cu peste 1.500 de repere.

Global Network

„În 2002 am plecat la drum alături de alți 3 prieteni și am construit un business care se mulează vremurilor actuale, îmbrățișează noile provocări ale tehnologiei și stârnește interesul românilor pentru crearea unui spațiu mai confortabil, mai personal și mai atractiv,” a declarat George Dobrițoiu, Managing Partner Global Network.

În 2013 compania Global Network a lansat un prim magazin online, care avea să devină, ulterior, o platformă bogată în detalii și informații despre home & deco design, iar în 2015 a lansat www.Drimus.ro, o platformă mai dinamică și mai ușor de utilizat.

„Creșterea interesului pentru comenzile online a dus automat la necesitatea creării unui site actualizat, mai dinamic, mai atrăgător și mai ușor de explorat. Așa a apărut www.Drimus.ro în 2015, drept strategie de optimizare a imaginii. Așa cum sugerează și denumirea sa, Drimus se vrea a fi un brand concentrat pe vise frumoase,” a precizat George Dobrițoiu.

În paralel, Global Network administrează și www.ERGOS.ro, un magazin online dedicat exclusiv scaunelor, în cele mai diverse forme, culori și modele. În 2014, magazinul onlinewww.ERGOS.ro a primit un important premiu în cadrul evenimentului GPeC pentru „Cel mai bun magazin Online în secțiunea Home & Deco”.

Cui se adresează Global Network?

Contrar aparențelor, compania Global Network nu se adresează exclusiv distribuitorilor. www.Drimus.ro și www.ERGOS.ro sunt platforme online destinate persoanelor fizice dar și companiilor care caută mic mobilier, saltele, scaune, paturi și alte piese de mobilier de calitate, la prețuri accesibile.

„Noi punem accent pe mobilierul casnic și mobilierul de birou. În funcție de domeniul în care activează, companiile pot găsi la noi scaune de birou pentru angajați, scaune pentru vizitatori, scaune de bar, măsuțe de cafea, mobilier pentru grădinițe etc. Compania se află într-o permanentă căutare de colaboratori pentru extinderea relațiilor de distribuție,” a precizat George Dobrițoiu.

În ultimii ani, Global Network a ales să devină mai activă în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, compania încheind numeroase contracte prin SEAP și dobândind o bună experiență în urmărirea tuturor procedurilor și formalităților specifice acestor tranzacții.

Stocurile reprezintă un factor important în piața de mic mobilier, iar Global Network își desfășoară activitatea într-un depozit spațios din București. „Avem pe stoc, tot timpul, peste 1.500 de articole. Acest lucru face posibilă livrarea promptă prin curierat rapid, iar clienții primesc rapid comenzile. În plus, compania noastră are capacitatea de a livra un număr uriaș de articole dintr-un anumit produs.

Acest lucru duce automat la o politică de prețuri flexibilă, la înlocuirea rapidă, acolo unde este necesar și la posibilitatea de onora facil mai multe comenzi similare sau cantități mari,” a declarat George Dobrițoiu.

Dacă la început, livrarea de produse voluminoase a fost o provocare, Global Network a găsit soluția potrivită și a investit în echipamente specializate pentru împachetarea produselor voluminoase. Compania deține în prezent o mașină de ambalat saltele în condiții profesionale, iar la destinație clienții primesc produsele in stare perfectă.

Global Network, o afcere exclusiv online

Cu toate că și-a început activitatea ca un magazin clasic, Global Network a evoluat și a ales să facă pasul cel mare spre online, fără nicio reținere. Acesta este motivul pentru care azi, www.Drimus.ro funcționează doar ca magazin online, având un depozit central de mari dimensiuni în București. De aici se livrează coletele spre toată țara. Livrările se fac prin curierat rapid sau cu mașină proprie în București și împrejurimi.

„Indiferent de gusturi, stilul preferat de amenajare, intențiile de reamenajare, în cele 2 magazine online ale noastre veți găși resurse numeroase de inspirație. Clienții vor descoperi la noi o colecție inspirată de mobilă modernă, iar în plus, le putem oferi consultanță și suport in alegerea produselor adecvate,” a încheiat George Dobrițoiu.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *