ELVILA întâmpină sezonul estival cu multiple pachete promoționale

Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, întâmpină sezonul estival din acest an cu mai multe pachete promoționale, gândite special pentru a crea, cu mult bun gust, un ambient primitor, toate într-un raport corect calitate – preț.

„Anul acesta, Elvila s-a gândit să întâmpine sezonul estival într-un mod special. Astfel, dacă aveți curiozitatea să intrați în unul dintre magazinele noastre fizice din principalele orașe din țară ori să accesați online magazinul www.elvila.ro, veți descoperi o serie de promoții care vă vor încânta. Mai cu seamă dacă plănuiți să redecorați locuința, iar bugetul alocat pentru acest proces nu este unul foarte generos,” a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing Elvila SA.

Iată principalele combinații de produse propuse de Elvila în pachete promoționale ale lunii iunie:

Pachet Dormitor Aida + Saltea Dream cadouDormitor în finisaj maro, din pal furniruit cu fag, respectiv cherestea de fag. Include: dulap în 3 uși, pat dublu cu suport saltea, 2 noptiere, 1 comodă și 1 ramă oglindă. Ideal pentru un dormitor în stil chic.

Pachet Bibliotecă Spring + Masuță Tara cadouAdevărată încântare pentru ochi din punct de vedere aspect și culoare, biblioteca Spring marca Elvila asigură livingului în care este amplasată un aer boem, pe care, fără îndoială, iubitorii de lectură îl vor adora. Produsul este realizat din pal melaminat, având în componență un corp suspendat cu 3 uși, o comodă TV cu 3 uși rabatabile și 3 polițe din sticlă.

Pachet Bucătărie Clara + Masă Paris cadou

Roșul intens al corpurilor ce alcătuiesc bucătăria Clara stimulează imaginația gastronomică, chiar și a acelora care nu agreează să aloce prea mult timp gătitului. Corpurile ce alcătuiesc bucătăria sunt realizate din pal melaminat de 18 mm, iar blatul are o grosime de 38 mm. Măsuța cadou se îmbină perfect în decor, ea prezentându-se sub forma unui finisaj alb, precum blatul și a unei porțiuni din  corpurile inferioare.

Pachet Bibliotecă Tara 6 + Etajeră C03 cadou

Emanând acel gen de sobrietate, pe care oamenii cu înclinații spre studiu îl caută, biblioteca Tara reprezintă un element de mobilier elegant și extrem de funcțional în același timp. Compusă dintr-un corp suspendat, un dulap și o comodă, biblioteca se îmbină perfect în cadrul unui living, fie el unul nu foarte spațios. Etajera cadou se integrează perfect în completarea elementelor constitutive ale bibliotecii.

Pachet Dormitor Alvaro + Saltea Ortopedică Lux cadouAlcătuit din dulap cu 3 uși, pat cu suport pentru saltea, noptieră cu 1 ușă, comodă cu 2 uși și 2 sertare și o ramă cu oglindă, dormitorul Alvaro reprezintă locul perfect de relaxare după o zi încărcată cu tot felul de activități. Disponibil în 2 variante de finisaj, dormitorul este realizat din cherestea de fag și pal bordurat și furniruit. Salteaua cadou face parte din categoria de lux a saltelelor Relaxa, fiind prevăzută cu 2 fețe: una pentru vară, iar cealaltă pentru iarnă.

Pachet Bibliotecă Donna + Măsuță Venus cadou

Biblioteca Donna este un element de mobilier necesar unui living, atât din motive de decor, cât, mai ales, de funcționalitate. Are în componență 1 dulap cu 4 uși, 4 polițe din sticlă, comodă TV cu 2 uși și dulap cu ușă plină și 1 ușă de sticlă. Măsuța de cafea cadou se încadrează perfect în spațiul creat.
Pachet Colțar Sofia stofa III + Măsuță Sticlă cadou
Elvila

Colțar extensibil, realizat în construcție semidemontabilă, compus din 2 corpuri nedemontabile  care se cuplează între ele prin elemente de cuplare metalice. Măsuța din sticlă este perfectă pentru servirea cafelei, indiferent în care parte a colțarului alegeți să stați.

Pachet Colțar Sofia stofa II + Măsuță Sticlă cadou

Pachetul reprezintă elementele de decor perfecte pentru living, mai ales dacă alegeți să le poziționați în apropierea unui perete din sticlă, cu vedere spre un cadru natural. Acest model de colțar Sofia include canapea extensibilă de 2 locuri, cu un braț și un otoman cu ladă, prevăzut, de asemenea, cu un braț.

Elvila

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile şi oferte speciale.

Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online www.elvila.ro sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, Bacău, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *