Elvila a lansat noi produse de mobilier moderne

Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, a lansat noi produse de mobilier pentru casă, cu design modern, create să satisfacă şi cele mai exigente gusturi.

Gama de mobilier de la Elvila se remarcă prin calitate, durabilitate şi funcţionalitate. Produsele sunt atât pentru living, dormitor, bucătărie, camera de tineret cât şi mic mobilier, potrivite fie pentru spaţii generoase sau mai puţin încăpătoare.

La baza conceperii şi producerii acestui tip de mobilier stă preocuparea continuă pentru confort, design şi calitate.

Selecţia riguroasă a materiilor prime şi a materialelor, calitatea manoperei, textura materialelor de acoperire, dar nu în ultimul rând grija pentru detalii sunt criteriile care stabilesc calitatea, confortul şi aspectul ireproşabil a mobilierului Elvila.

Mobilă de Sufragerie Calipso, finisaj stejar Sonoma

Biblioteca April, finisaj stejar Sonoma cu alb

Colţar Pax, stofă Marlbe

Mobilă de dormitor Amos, finisaj stejar Sonoma cu alb

Elvila

Cameră de tineret Giraffe, finisaj bej cu alb

Mobilă de Bucătărie Next, finisaj bej cu wenge

Colţar de bucătărie, finisaj crem cu schoko

Elvila

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile si oferte speciale.

Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online www.elvila.ro sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *