ELVILA propune 3 modele de bucătarii moderne

Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, recomandă 3 modele de mobilier modern de bucătărie, ca o inspiraţie pentru procesul de amenajare al acestui spaţiu.

„Bucătăria este un loc special în locuinţă. Este spaţiul în care se pregăteşte masa pentru cei dragi, în care descoperiţi arome noi şi indrazniţi să experimentaţi reţete inedite, dar şi locul unde familia petrece cel mai mult timp împreună şi unde se iau cele mai importante decizii.

Fiind un spaţiu în care petreceţi destul de mult timp, bucătăria trebuie să vă încânte din punct de vedere vizual, dar în acelaşi timp nu trebuie să uitaţi nici de funcţionalitatea şi utilitatea mobilierului atunci când doriţi să îl achiziţionaţi,” recomandă Mihaela Bisog, Specialist Marketing Elvila SA.

Referitor la stilul de amenajare, majoritatea bucătăriilor moderne urmează formele geometrice, liniile curate şi elementele minimaliste cu un finisaj lucios sau mat, în culori neutre (maro, bej, alb şi negru) sau culori vibrante (bordo şi roşu).

Iată 3 ansambluri de mobilier modern, pe care Elvila le recomandă în procesul de amenajare al bucătăriei:

Mobilierul de bucătărie Coral este un ansamblu modern cu fronturi lucioase ce îmbină plăcerea vizuală cu cea de utilizare. Ansamblul poate transforma spaţiul dedicat artei culinare într-unul plin de farmec şi personalitate. Liniile drepte şi culorile contrastante – alb şi roşu – vă ajută la amenajarea unui spaţiu vesel, dinamic, proactiv.

Mobilierul de bucătărie CORAL se poate adapta foarte uşor în orice spaţiu, indiferent de dimensiunile şi de forma acestuia.

Elvila

Mobilierul de bucătărie Next este un ansamblu cu o estetică modernă ce se încadrează perfect atât într-o bucătărie spaţioasă, cât şi într-o bucătărie de mici dimensiuni. Frontul de lucru amplu şi spaţiile de depozitare generoase, în nuanţe contrastante, oferă combinaţia perfectă dintre funcţionalitate şi estetică.

Bucătăria Next conţine dulapuri şi sertare potrivite pentru depozitarea eficientă a accesoriilor de gătit. Finisajul bicolor, wenge cu bej şi accentele metalice, completează imaginea elegantă a acestui ansamblu conferind spaţiului căldură, personalitate şi bun gust.

Mobilierul de bucătărie Clara este un produs modern cu fronturi lucioase, ce se remarcă printr-un design în linii simple şi elegante. Mobilierul imprimă spaţiului în care este amplasat o eleganţă contemporană ce nu se demodează niciodată.

Echilibrul cromatic al bucătăriei este asigurat de finisajul în nuanţe de roşu şi negru ce imprimă dinamism şi personalitate. Mobilierul de bucătărie Clara se poate adapta în orice spaţiu, fiind plăcut şi uşor de accesorizat.

„O bucătărie modernă echilibrează cel mai bine esteticul cu funcţionalul. Aşadar, într-o bucătărie amenajată cu mobilier modern – minimalist veţi găsi cu uşurinţă tot ceea ce vă trebuie, deoarece acest tip de mobilier este bine compartimentat şi adaptat nevoilor dumneavoastră, dar în acelaşi timp vă veţi putea bucura de un aspect elegant, plăcut şi admirat de toţi cei ce vor intră în acest spaţiu,” a concluzionat Mihaela Bisog, Specialist Marketing Elvila SA.

Elvila

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile şi oferte speciale.

Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online www.elvila.ro sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, Bacău, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, mobilier, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *