BUYER POINT Virtual Meetings, un real succes. Conceptul cu întâlniri online între buyeri și potențiali furnizori va continua în septembrie și octombrie

Desfășurat în perioada 29 iunie – 31 iulie 2020, Buyer Point Virtual Meetings, un concept care permite buyerilor să se întâlnească virtual (video call-uri) cu potențiali furnizori – producători din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, a avut un real succes. Întâlnirile B2B vor continua în perioada septembrie – octombrie 2020. Publicația BricoRetail.ro este partener unic pentru România și CEE a evenimentelor BUYER POINT și BUYER POINT Virtual Meetings, organizate de compania italiană Collins.

BUYER POINT Virtual MeetingsEvenimentul BUYER POINT Virtual Meetings este sponsorizat de către producători și de către partenerii Buyer Point și asigură participarea gratuită la evenimentul online pentru buyerii / directorii de achiziții din România.

Peste 300 de întâlniri

Deși a fost o perioadă de concedii și vacanțe, Buyer Point Virtual Meetings a reușit să intermedieze, pe tot parcursul lunii iulie 2020, peste 300 de întâlniri B2B, dintre care cca. 70% au fost întâlniri care au înrolat companii din afara Italiei.

10 buyeri de la 5 companii din România

Dintre cele 300 de întâlniri B2B, la 60 de întâlniri au participat 10 buyeri de la 5 companii din România: Vivre.ro, Green Project, Agrocosm, Daxi Cleaning și Home Center Distribution.

Buyer Point Virtual Meetings va continua în lunile septembrie și octombrie 2020

Datorită succesului înregistrat în prima sa etapă, Buyer Point Virtual Meetings va continua în lunile septembrie și octombrie 2020, cu și mai multe companii (predominant europene), atât producători, cât și buyeri, care și-au anunțat deja participarea.

Buyerii / directorii de achiziții se pot înregistra pentru a beneficia de întâlniri în cadrul Buyer Point Virtual Meetings la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

De ce să participi la Buyer Point Virtual Meetings?

<> Buyerii vor putea accesa o bază de date de peste 1.000 de companii (din Italia și din alte țări europene) din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, fără niciun cost

<> buyerii au posibilitatea de a selecta companiile cu care doresc să se întâlnească virtual, după consultarea cataloagelor de produse și a tuturor informațiilor relevante legate de aceste companii, disponibile în platformă.

<> întâlniri B2B virtuale one-to-one

<> buyerii pot primi de la producători mostre din produsele pe care le doresc.

<> Întâlnirile virtuale se vor desfășura în limba engleză, dar dacă este cazul, organizatorii pot pune la dispoziție un interpret care să sprijine comunicarea

<> organizatorii pun toate aceste lucruri la dispoziție gratuit pentru buyeri, deoarece doresc dezvoltarea afacerilor în România și în alte piețe europene.

Buyerii / directorii de achiziții se pot înregistra pentru a beneficia de întâlniri în cadrul Buyer Point Virtual Meetings la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Principalele etape din Buyer Point Virtual Meeting:

1. Confirmarea participării de către buyeri, cu menționarea unei zile/ unor zile, din perioada septembrie – octombrie 2020, în care aceștia au disponibilitate pentru a se întâlni vrtual cu potențiali furnizori

2. Buyerii care au confirmat pentru Virtual Meetings vor primi un user și o parolă pentru a avea acces în platforma www. buyerpoint.it/english, unde pot consulta toate informațiile legate de companii și cataloagele de produse ale acestora

3. Întâlnirile virtuale, care vor avea loc în perioada septembrie – octombrie 2020, se vor realiza printr-o platformă video online (Google Meet a fost cea mai folosită în prima etapă) agreată în comun:
– fiecare întâlnire durează maxim 30 de minute
– un buyer poate face maxim 5 întâlniri într-o zi
– un buyer poate alege mai multe zile pentru întâlnirile virtuale

4. Întâlnirile vor fi programate în conformitate cu disponibilitatea fiecăruia dintre participanți, iar noi, BricoRetail.ro și Collins ne vom asigura, în același timp, că aceștia vor respecta calendarul agreat.

Buyerii / directorii de achiziții se pot înregistra pentru a beneficia de întâlniri în cadrul Buyer Point Virtual Meetings la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Înclusiv companiile (producătorii) din România au posibilitate de a se întâlni virtual cu buyeri europeni, în vederea stabilirii unor contacte de business pentru viitoare contracte ce presupun exportul în unele țări europene.

Înregistrare companii (producători) în platformă

Buyer Point

Buyer Point, un eveniment organizat de compania italiană Collins, în parteneriat cu publicația BricoRetail.ro, singurul partener al evenimentelor Buyer Point pentru România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *