BUYER POINT – locul de întâlnire al buyerilor şi producătorilor din bricolaj. Află cum poţi participa

Cea de-a 10-a ediţie a evenimentului internaţional BUYER POINT, ce se va desfăşura anul acesta la Milano, în perioada 12-13 mai 2015, aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa. BUYER POINT este un eveniment unic B2B dedicat pieţei internaţionale de bricolaj.

Ediţia din acest an a evenimentului BUYER POINT se va concentra pe piaţa din România, în ziua de 12 mai 2015 fiind programată conferinţa „Focus Romania”, în cadrul căreia reprezentanţii revistei BricoRetail.ro vor prezenta participanţilor o situaţie a pieţei de profil din România.

buyer1Cifre de la ediţia trecută a evenimentului BUYER POINT – Milano, 2014:

– peste 300 de întâlniri unu-la-unu

– 100 de expozanţi

– 100 buyeri

Până la această oră, dintre retailerii care au acceptat invitaţia la evenimentul BUYER POINT 2015, se numără: Hornbach (Germania), Homebase (UK), Wilco (USA), Praktiker (Bulgaria), Praktiker (Romania), Arabesque (Romania), cora (Romania), Carrefour (Romania), Auchan (Romania), eMAG (Romania), evoMAG (Romania), vivre.ro (Romania), Flora (Croatia), Granarium (Croatia), Koçtas (Turcia), iar din Italia: Auchan Italia, Amazon Italia, Brico Io, Brico Italia, Brico Ok, Bricofer, Bricolarge, Bricolife, Coop Italia, FDT Group, Garden Team, Giardineria, Giardinia, Gieffe Group, Mercatone Uno, Ottimax, Peraga, Risparmio Casa, Self, Thormax, Tuttogiardino. Lista e deschisă.

Cine poate participa, din România, la evenimentul BUYER POINT 2015?

– buyeri din retailul de bricolaj

– buyeri din retailul FMCG pe categoriile de bricolaj (home&garden, home&deco, DIY)

– buyeri din retailul online (e-commerce) pe categoriile de bricolaj

– producători români din industria de bricolaj care au opţiunea de a-şi expune produsele în cadrul zonei cu standuri expoziţionale

BUYER POINT – un bun prilej pentru buyerii de bricolaj din România să facă cunoştinţă cu piaţa europeană

buyer2BUYER POINT organizează, în ziua de 13 mai 2015, ceea ce se cheamă ziua întâlnirilor unu-la-unu sau speed date, unde buyeri de la cei mai importanţi retaileri europeni – şi nu numai – fac întâlniri de câte 15-20 de minute cu companii producătoare din industria de bricolaj, potenţiali furnizori ai acestora, având drept scop demararea unei relaţii comerciale.

Revista BricoRetail.ro, partener strategic al evenimentului BUYER POINT, invită toţi buyerii reţelelor de bricolaj şi buyerii cu această categorie de produse de la retaileri FMCG sau online din România, să participe la evenimentul BUYER POINT de la Milano, unde vor avea posibilitatea de a se întâlni cu potenţiali furnizori şi de a face schimb de opinii cu alţi buyeri de la cei mai importanţi retaileri europeni.

Conferinţa din data de 12 mai 2015, la care vor avea acces doar buyerii şi producătorii expozanţi, reprezintă, de asemenea un bun prilej pentru networking şi schimb de idei.

O şansă unică pentru producătorii din România să devină furnizori ai unor retaileri europeni

stand4Revista BricoRetail.ro invită producătorii români din industria de bricolaj – dintre cei care doresc şi au capacitatea să-şi exporte produsele şi în alte pieţe – să îşi expună produsele, în cadrul expoziţiei EXPO BUYER POINT din East End Studios, Studio 90, via Mecenate 90, Milano, Italia.

Cum se pot înscrie producătorii din România la BUYER POINT?

dacă nu doresc să fie expozanţi, producătorii din România se pot înregistra direct pe secţiunea specială a site-ului evenimentuilui dedicată producătorilor: www.buyerpoint.it/partecipa, prin intermediul căreia aceştia intră în atenţia buyerilor participanţi la eveniment. În funcţie de categoriile lor de produse şi de alţi factori, producătorii pot bifa (solicita) online un număr de întâlniri cu diferiţi buyeri, iar mai apoi aceştia vor fi ţinuti la curent cu desfăşurarea tuturor evenimentelor.

Solicitările producătorilor rămân pe site până la sfârşitul lunii martie, iar începând cu 1 aprilie, buyerii vor confirma aceste întâlniri, astfel încât, companiile selectate vor primi o invitaţie gratuită la eveniment, pe perioada întâlnirii/întâlnirilor de la BUYER POINT, acces la open bar şi o masă de prânz, în intervalul 13.00 – 15.00.

Atenţie! Producătorii care au doar întâlniri programate dar nu au şi standuri în zona Expo, nu au acces în zona expoziţională.

dacă doresc să fie expozanţi, producătorii din România pot trimite pe adresa revista@bricoretail.ro (tel. 0754.331.043) un e-mail de intenţie pentru a primi toate detaliile (servicii, costuri) sau se pot înregistra direct, în secţiunea specială a site-ului evenimentului dedicată producătorilor care sunt şi expozanţi: www.buyerpoint.it/come-esporre, In plus, expozanţii au posibilitatea de a se întâlni cu toţi buyerii prezenţi la BUYER POINT.

Anul acesta, la EXPO BUYER POINT sunt disponibile spaţii pentru 100 de expozanţi şi 24 de sponsori, dintre care, la ora redactării acestui articol, mai sunt disponibile cca 60 de spaţii de expunere.

Conferinţa „Focus Romania”

Pe data de 12 mai 2015, cu o zi înainte de evenimentul BUYER POINT 2015, în sala EXPO BUYER POINT, va avea loc conferinţa „Focus Romania”, dedicată pieţei de bricolaj din România, unde printre speakeri se numără şi Adrian Dimache, Directorul General al Camerei de Comerţ Italiană pentru România, Claudiu Ciobanu, Redactorul Şef al revistei BricoRetail.ro şi un manager din retailul autohton de bricolaj, al cărui nume îl vom comunica ulterior.

BUYER POINT este un eveniment organizat de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. Revista BricoRetail.ro este partener strategic în România al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *