Invitaţie adresată buyerilor la BUYER POINT Milano, un eveniment internaţional B2B dedicat industriei DIY

Cea de-a 16-a ediție a evenimentului B2B internațional BUYER POINT de la Milano va avea loc în acest an în perioada 14 – 15 mai 2019. Evenimentul, organizat de grupul editorial italian Collins, este dedicat buyerilor/ directorilor de achiziție din industria DIY europeană. Revista BricoRetail.ro este, pentru a 7-a ediţie consecutivă, partener strategic pentru România.

Un eveniment de tip expo & B2B meetings

BUYER POINT

BUYER POINT este un eveniment de tip expo & B2B meetings, cu o suprafaţă expozițională totală de peste 4.500 de mp şi cca. 200 de standuri, pe de-o parte dar şi unul ce presupune întâlniri B2B prestabilite, tip speed-dating (peste 1.000 de întâlniri), ce au loc într-un spaţiu special amenajat pe durata unei întregi zile (15 mai).

BUYER POINT este un concept foarte aplicat, un eveniment B2B care adună, într-o singură zi şi într-un singur loc, factori de decizie din companii europene de retail, producţie şi distribuţie, jucători importanţi din industria DIY (home & deco, home & garden, hardware, tools, power tools, construction materials, furniture & accesories, electrical products, instalations, professional equipments and HouseHold).

Pe scurt: buyeri (directori de achiziţii) din companiile de retail (fizic/ online) sau din companiile de import se întâlnesc cu potenţiali furnizori, companii de producţie din Italia şi din alte ţări europene, având drept scop demararea unei relaţii comerciale. În 2018, la evenimentul BUYER POINT, au fost prezenți peste 300 de buyeri din 31 de ţări, inclusiv România.

Save the date 14 – 15 mai 2019 – invitație adresată buyerilor/ directorilor de achiziții din industria DIY din România

BricoRetail.ro, una dintre cele mai importante publicaţii B2B din România dedicată industriei DIY & Home Improvement, cu focus pe retail, lansează o invitaţie de participare gratuită la unul dintre cele mai importante evenimente B2B europene dedicate sectorului DIY – BUYER POINT Milano – către:

<> buyerii din retailul DIY specializat

<> buyerii din retailul FMCG sau retailul Electro de pe categoriile de home&garden, home&deco, DIY, bricolaj, scule şi unelte, menaj, electrice, instalaţii, mobilă și accesorii etc

<> buyerii din retailul online (magazinele online) specializat sau buyerii din retailul online care dețin categorii DIY & Home Improvement

<> directorii de achiziţii din companiile de import din industria DIY

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Invitaţie către producătorii DIY din România

De asemenea, producători DIY din România pot fi expozanți ai evenimentului BUYER POINT care cuprinde în acest an cca 200 de standuri pe o arie cu o suprafaţă de peste 4.500 mp. Peste 450 de producători din ţări europene au fost prezenţi la ediţia de anul trecut a evenimentului, dintre care 180 au fost si expozanți.

Detalii despre rezervarea standurilor la adresa de e-mail revista@bricoretail.ro sau la telefon 0754.331.043.

Focus Ucraina

În acest an, la evenimentul BUYER POINT de la Milano vor participa, în premieră, buyeri din Ucraina, prin colaborarea cu All Retail, cea mai importantă publicație dedicată retailului din Ucraina și una dintre cele mai citite publicații din zona CIS.

Cea de-a 16-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura tot în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cele mai importante publicaţii DIY din Italia, www.mondopratico.it și www.greenretail.it.

La 7 dintre cele 16 ediţii, incluzând-o şi cea care va urma în luna mai 2019, BricoRetail.ro, cea mai importantă publicatie B2B dedicată sectorului DIY din România, a fost şi este partener strategic pentru România şi CEE (Europa Centrală şi de Est) al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

BUYER POINT INTERNATIONAL

Au existat şi 2 ediţii ale evenimentului BUYER POINT ce s-au desfăşurat în România, în 2015 şi în 2016, sub denumirea de BUYER POINT INTERNATIONAL si va mai urma încă una în curând. Ediţia din octombrie 2016 a fost cel mai mare eveniment din România dedicat industriei DIY.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *