BUYER POINT Milano 2017, un eveniment internaţional B2B ce va avea loc în perioada 9 – 10 mai

Seria de evenimente BUYER POINT continuă şi în acest an cu cea de-a 14-a ediţie a evenimentului internaţional B2B, dedicat industriei DIY, ce va avea loc la Milano, în perioada 9 – 10 mai 2017. Evenimentul este organizat de casa editorială Collins, iar revista BricoRetail.ro este partener strategic pentru România.

BUYER POINTBUYER POINT este un concept foarte aplicat, un eveniment B2B ce adună anual, de 12 ani, într-o singură zi şi într-un singur loc, factorii de decizie din retail, producţie şi distribuţie din industria DIY (home & deco, home & garden, hardware, tools, construction materials, furniture & accesories and HouseHold).

BUYER POINT este un eveniment de tip conference & expo, pe de-o parte dar şi unul ce presupune întâlniri B2B prestabilite ce au loc într-un spaţiu special amenajat pe durata unei întregi zile.

Câteva cifre ale evenimentului BUYER POINT 2016:

 • suprafaţa totală a evenimentului a fost de 4.500 mp, suprafaţă ce include şi spaţiul rezervat întâlnirilor unu-la-unu
 • 160 de standuri
 • peste 1.000 de întâlniri prestabilite
 • peste 300 de buyeri
 • cca 400 de producători
 • un total de peste 700 de participanţi

Cine poate participa, din România, la evenimentul BUYER POINT 2017?

 • buyeri din retailul specializat de bricolaj (DIY)
 • buyeri din retailul FMCG sau Electro de pe categoriile de home&garden, home&deco, DIY, HouseHold
 • buyeri din retailul online (e-commerce) specializat sau care deţin categorii DIY, Home Improvement

1BUYER POINT organizează, pe parcursul întregii zile de 10 mai 2017, ceea ce se cheamă ziua întâlnirilor unu-la-unu (tip speed date), unde buyeri de la cei mai importanţi retaileri europeni – şi nu numai – au întâlniri (prestabilite) de câte 15-20 de minute cu companii producătoare din industria de DIY, potenţiali furnizori ai acestora, având drept scop demararea unei relaţii comerciale.

Cum se înscriu participanţii:

 • până pe data de 31 martie 2016 participanţii – producători, importatori, buyeri din România – se pot înscrie gratuit pe site-ul buyerpoint.it, în secţiunea dedicată fiecăruia, disponibilă şi în limba engleză
 • începând cu 1 aprilie, companiile înregistrate pot vedea cine s-a înscris pe site la eveniment, moment când producătorii pot solicita întâlniri buyerilor sau directorilor de achiziţii pentru ziua de 10 mai 2016. Întâlnirile se introduc într-un planning ce poate fi consultat online de către utilizatori

Detalii în legătura cu înregistrarea la eveniment sau alte întrebări, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043.

BUYER POINT 2017 – Ultimele standuri disponibile

3Producători din România pot accesa zona expoziţională a evenimentului BUYER POINT care cuprinde în acest an peste 175 de standuri, pe o suprafaţă de cca. 4.000 mp.

Detalii despre rezervarea standurilor la adresa de e-mail revista@bricoretail.ro sau la telefon 0754.331.043.

Cea de-a 14-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it.

La 5 dintre cele 14 ediţii, incluzând-o şi cea care va urma în luna mai 2017, BricoRetail.ro, cea mai importantă publicatie B2B dedicată sectorului DIY din România, a fost şi este partener strategic pentru România şi CEE (Europa Centrală şi de Est) al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

Au existat şi 2 ediţii ale evenimnetului BUYER POINT ce s-au desfăşurat în România, în 2015 şi în 2016, sub denumirea de BUYER POINT INTERNATIONAL.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *