4 solutii de organizare a spatiului de lucru de la Elvila

Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, recomandă câteva ansambluri de mobilier tip Office cu diferite modele şi finisaje.

Biroul este mai mult decât un spaţiu de întâlnire, un loc destinat colaborărilor. Acesta necesită o amanajare potrivită unei atmosfere plăcute, unui mediu de lucru activ.

În orice tip de birou, organizarea şi depozitarea sunt cele mai importante pentru a fi eficient la locul de muncă. Piesele de mobilier sunt indispensabile atunci când vine vorba depozitarea documentelor, dosarelor sau altor obiecte de birotică.

Producătorul român Elvila recomandă 4 ansambluri de mobilier Office, cu modele diferite de birouri, dulapuri, etajere, corpuri mobile şi pe diferite finisaje (stejar sonoma, schoko, par cu schoko, calvados).

Elvila

„Îţi poţi personaliza biroul în funcţie de necesităţile tale. Dacă lucrezi în departamentul finaciar cu siguranţă vei avea nevoie de dulapuri cu o uşa sau două pentru arhivarea documentelor contabile. Aceste dulapuri pot fi cu fronturi din PAL melaminat pentru un design modern sau din sticlă pentru un design elegant.

Birourile multifuncţionale sunt foarte practice şi asigură soluţii de depozitare a obiectelor necesare lucrului. Etajerele cu multe poliţe te scapă de dureri de cap atât acasă cât şi la locul de muncă pentru că îţi poţi pune lucrurile pe care le foloseşti frecvent sau chiar zilnic. Corpurile mobile reprezintă o soluţie de completare a birourilor simple şi pot fi manevrate foarte uşor datorită rolelor,” a precizat Mihaela Bisog, Specialist Marketing Elvila SA.

Mobilierul Exclusiv Office de la Elvila este disponibil într-o varietate de modele, finisaje şi dimensiuni, fiind realizate pentru a oferi flexibilitate în amanejarea biroului. Modele de birouri sunt potrivite pentru toate stilurile de amenajări.

„Personalizează-ţi biroul după bunul plac, folosind piesele de mobilier pe care deja le ai. Adaugă corpuri de care ai nevoie pentru a deveni din ce în ce mai eficient. Este important să lucrezi într-un ambient plăcut şi bine organizat pentru a îţi putea creşte productivitatea,” a recomandat Mihaela Bisog.

Elvila

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile si oferte speciale.

Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online www. elvila.ro sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, BacăuBucureştiBeiuş, Brad, BotoşaniBraşov, Cluj,ConstanţaFocşaniIaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *