Samsung a lansat SmartThings Station, un hub pentru case inteligente accesibile tuturor

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat SmartThings Station, un hub pentru case inteligente, ușor de utilizat, accesibil și cu stație de încărcare rapidă.

samsung

Pe măsură ce piața caselor inteligente continuă să crească, utilizatorii au nevoie de modalități simple, interoperabile și fiabile de a conecta un număr semnificativ de dispozitive. SmartThings Station oferă configurare rapidă, simplă și compatibilitate cu o gamă largă de produse pentru case inteligente, inclusiv dispozitive Matter. Cu SmartThings Station, utilizatorii pot automatiza diferite funcții ale casei sau seta rutine pentru mai mult confort în viața de zi cu zi, dar și reduce consumul de energie prin opțiuni de oprire a luminilor sau aparatelor în funcțiune.

A avea o casă mai inteligentă nu ar trebui să fie complicat sau scump. Așa că, am vrut să creăm SmartThings Station ca un hub inteligent pentru casă simplu, fiabil și cuprinzător. Numărul de dispozitive dintr-o casă conectată continuă să crească, în special având în vedere lansarea recentă a standardului Matter. Suntem mândri să jucăm un rol în facilitarea adopției acestei tehnologii interesante„, a declarat Jaeyeon Jung, Vicepreședinte Executiv și șef al SmartThings, în cadrul Device Platform Center din Samsung Electronics.

O casă mai inteligentă, cu efort minim

Stația SmartThings de la Samsung este ușor de configurat. Atunci când un utilizator pornește dispozitivul pentru prima dată, mesajele pop-up vor apărea direct pe smartphone-ul Samsung Galaxy al utilizatorului pentru un proces de conectare ușor. Utilizatorii pot alege, de asemenea, opțiunea de a integra eficient dispozitivele cu o simplă scanare a unui cod QR prin intermediul camerei foto a telefonului.

Adaptare intuitivă la rutina utilizatorilor

Hub-ul pentru case inteligente SmartThings Station permite gestionarea inclusiv a termostatelor, luminilor, prizelor de alimentare și interconectarea lor cu alte dispozitive pentru a crea un mediu cât mai plăcut. SmartThings Station facilitează automatizarea anumitor rutine create prin aplicația mobile SmartThings, fără a solicita utilizatorilor să controleze manual dispozitivele individuale.

Cu o apăsare a butonului inteligent de pe stația SmartThings, utilizatorii pot activa o rutină creată în aplicația SmartThings. De exemplu, atunci când este timpul pentru culcare, o atingere rapidă ar putea declanșa o rutină pentru somn – însemnând oprirea luminile, închiderea jaluzelele și reducea temperaturii. Sau pentru o seară de film ar putea porni televizorul și stinge luminile. Când utilizatorii sunt plecați de acasă, stația SmartThings poate opri prizele de alimentare și aparatele neutilizate pentru a economisi energie și pentru un plus de siguranță. Pentru pasionații de gaming, prin intermediul hub-ului, aceștia își pot prestabili anumite setări pentru televizor sau lumini și activa modul ,,Nu deranjați”.

Utilizatorii pot activa până la trei astfel de rutine concomitent prin apăsarea scurtă, lungă sau dublă a butonului inteligent. Rutinele pot fi activate și prin aplicația SmartThings, indiferent dacă oamenii sunt acasă sau plecați.

Găsiți și gestionați-vă dispozitivele în jurul casei cu mai multă precizie

SmartThings Station este, de asemenea, integrat cu SmartThings Find de la Samsung, un serviciu prin care utilizatorii pot găsi dispozitive pierdute. Prin apăsarea dublă a butonului inteligent, spre exemplu, hub-ul poate transmite un apel către telefonul din apropiere, făcându-l mai ușor de găsit.

Hub-ul ajută utilizatorii Samsung Galaxy să țină evidența locurilor în care se află dispozitivele lor înregistrate – de la smartphone-uri, tablete, ceasuri și căști, până la obiecte personale, cum ar fi chei sau un portofel care au atașate un dispozitiv Galaxy SmartTag sau SmartTag+. Prin scanarea de rutină a dispozitivelor, SmartThings Station le va spune utilizatorilor locația dispozitivelor inteligente conectate sau a etichetelor din jurul casei și va trimite o alertă pe smartphone-ul utilizatorului atunci când o etichetă sau un dispozitiv dispare sau apare acasă.

O stație de încărcare rapidă care se potrivește perfect într-o casă inteligentă

SmartThings Station suportă încărcare wireless de până la 15W. Încărcarea rapidă este un plus ingenios pentru un astfel de hub, deoarece se adaptează ritmului alert al vieții utilizatorilor. Utilizatorii pot alege să primească o alertă atunci când încărcarea este finalizată sau să comute pentru a încărca un alt dispozitiv.

Disponibilitate

Stația SmartThings se va lansa în SUA și Coreea. Dispozitivul va fi disponibil în alb sau negru de la începutul lunii februarie 2023 pe piața americană.

Samsung Electronics Co, Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformatoare. Compania redefinește lumile televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, aparatelor digitale, sistemelor de rețea și memoriei, sistemului LSI, turnătoriei și soluțiilor LED.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *