Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse home & deco, și-a lansat aplicația mobilă

Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, a lansat la inceputul lunii propria aplicatie pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOs si Android.

VivrePrin intermediul aplicatiei, cumparatorii pot sa acceseze campaniile Vivre.ro si sa comande produsele disponibile in magazinul online direct de pe smartphone. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din AppStore sau de pe Google Play.

„Intrucat un numar tot mai mare de clienti acceseaza Vivre.ro de pe mobil, iar numarul de smartphone-uri este in crestere, era vital sa dezvoltam o aplicatie pentru mobil pentru a usura accesul si a crea o experienta cat mai placuta. In acest moment, 10% din cifra de afaceri este realizata prin comenzi de pe telefonul mobil si ne asteptam ca pana la finalul anului procentul sa ajunga la 30%”, a declarat Monica Cadogan, director general Vivre.ro

Aplicatia este in acest moment disponibila pentru clientii din Romania, iar pana la sfarsitul lunii aprilie va fi accesibila si in celelalte tari in care opereaza grupul Vivre – Bulgaria, Ungaria si Croatia. Vivre.ro va lansa in prima jumatate a anului si o aplicatie pentru Ipad.

Noua aplicatie pentru mobil, dezvoltata impreuna cu firma I-Consult, permite clientilor sa fie la curent in orice moment cu toate campaniile Vivre.ro, fara sa piarda oferte care au o durata de timp limitata, indiferent daca sunt acasa sau in calatorie.

“Deoarece campaniile Vivre.ro sunt active pentru o perioada scurta de timp, oferta reinnoindu-se continuu, ne-am dorit sa diminuam orice impedimente care ar fi putut limita accesul si sa oferim celor care sunt in miscare o mai mare flexibilitate. Pentru dezvoltarea aplicatiei, am studiat atat comportamentul de browsing si de cumparare, precum si aspecte tehnice care sa contribuie la dezvoltarea unei aplicatii care inseamna pentru clientii nostri timp castigat si un mod placut de navigare”, a declarat Andras Nagy, CTO Vivre.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *