Vânzări puternice în 2017 pentru LARS LARSEN GROUP, grupul ce deţine retailerul JYSK

Grupul scandinav LARS LARSEN GROUP, care deţine retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă JYSK Nordic, prezent şi în România cu o reţea de 53 de magazine, a avut rezultate record în anul fiscal 2016/2017.

Romanian DIY market JYSKAstfel, pentru anul fiscal 2016/2017, LARS LARSEN GROUP a înregistrat o o cifră de afaceri totală de 4 miliarde de euro. Lanțul de magazine JYSK a ajutat la generarea a 3,36 miliarde de euro cifră de afaceri pentru compania-mamă, LARS LARSEN GROUP.

JYSK este un lanţ internaţional de retail care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant.

Sunt foarte mulțumit de rezultate și asta arată că investițiile Grupului Lars Larsen au fost acoperite. Am fost întotdeauna răbdător, dar sunt un om de business, așa că este important ca Grupul Lars Larsen să se dezvolte continuu.”, a declarat Lars Larsen.

Grupul nu are numai compania JYSK, ci are și investiții în alte companii, inclusiv producători de mașini, echipamente de golf și restaurante. Acestea au contribuit cu 650 milioane de euro la cifra de afaceri a grupului.

Nu este un secret că unele dintre afaceri se dezvotă mai dificil, dar cred că este important să meargă în direcția corectă., a declarat Lars Larsen.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul a deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 54 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *