Accesoriile de mobil – de la casa de marcat direct acasă – un nou concept de vânzări de la ABC Tech

ABC Tech propune tuturor comercianţilor, inclusiv retailerilor DIY, un nou concept de vânzări care reinventează cumpărăturile de impuls din zona caselor de marcat, locul unde îşi fac loc gadgeturile şi accesoriile de mobil ABC Tech.

ABC TechABC Tech pune la dispoziţie o gamă diversificată de gadgeturi şi accesorii premium, universale, realizate cu o deosebită atenţie asupra detaliilor:

– accesorii telefonie – încărcătoare auto reţea, căşti audio, cablu date universal, baterii externe, folii sticlă securizată, soluţii de curăţat şi dezinfectat ecranul (toate accesoriile sunt universale potrivindu-se pentru orice tip de telefon)
– brichete electonice cu încărcare la USB – în premieră în România
– baterii AA cu încărcare la USB – în premieră în România
– gadgeturi de sezon, cum ar fi suporţi bike universali pentru orice telefon sau boxe wireless rezistente la stropi de apă

Produsele ABC TECH sunt gadget-uri foarte practice, accesibile şi de nelipsit, disponibile într-o gamă variată de culori vibrante, pentru a putea alege culoarea care să completeze stilul personal.

ABC Tech – valoare adăugată adusă comercianţilor

abc_stand_all„Când aşteaptă la casă, clienţii se uită mai mult pe telefon sau la raftul de lângă? Noi credem că cel mai bine e să se uite la ceva pentru telefon, chiar la casă.

Accesoriile ABC Tech vin cu cele mai bune motive pentru o ultimă oprire la casă de marcat: au design prietenos, variat şi au un display special pe care îl poţi schimba în funcţie de spaţiu şi de stil. Cât ai zice “ABC” transformi casa de marcat într-un spaţiu uşor de remarcat,” a declarat Bogdan Marchiş, Business Developer Manager ABC Tech.

O noutate importantă o reprezintă faptul că accesoriile ABC Tech vin cu un display special care economiseşte timp şi spaţiu, fără a lua din spatial existent, destinat produselor de impuls. Cu alte cuvinte, toate produsele se livrează în cutii de transport care se transformă imediat în standuri de prezentare şi vânzare.

“Nu avem nevoie de studii că să ştim că aproape toţi clienţii care trec pragul unui magazin au în buzunar un smartphone. Şi nici nu e nevoie să-i întrebăm că să ştim că multe dintre aceste telefoane au bateria pe terminate. Aşa că un cablu de încărcare, o baterie externă sau un încărcător de maşină sigur sunt lucruri pe care clienţii le-ar cumpără fără să stea prea mult pe gânduri. Singurul lucru care ar putea să dureze este să se decidă asupra culorii,“ a declarat Bogdan Marchiş, Business Developer Manager ABC Tech.

Accesoriile ABC Tech se găsesc în benzinării, reţeaua HORECA, hipermarketuri şi magazine de produse electronice sau multimedia.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.abctech.net/contact.

ABC Tech – Easy. No Fuss

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii, Home&Deco şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *