Tekzen, creştere cu 30% a vânzărilor în 2015

Tekzen, reţeaua turcească de magazine de bricolaj prezentă şi în România, şi-a crescut vânzările cu 30% în 2015, an în care a deschis 12 magazine, potrivit publicaţiei diyinternational.com.

TekzenCompania Tekzen operează în acest moment 110 magazine, 97 dintre acestea având o suprafaţă de vânzare de peste 1.000 mp, iar 13 sunt magazine tip Express cu o suprafaţă de vânzare mai mică.

Majoritatea magazinelor sunt situate în Turcia (65), iar restul în România (2 magazine în Bucureşti), Georgia (1), Irak (1) şi Cipru (1).

Tekzen a intrat pe piaţa românească în vara anului 2007, prin deschiderea primului sau magazin de bricolaj la Braşov, magazin pe care, însă, l-au închis în noiembrie 2014. Magazinul avea o suprafaţa de vânzare de 5.000 de mp şi a necesitat o investiţie de 10 milioane de euro.

În acest moment, în România Tekzen operează 2 magazine, ambele în Bucureşti: unul în centrul comercial Plaza Romania, unde este si sediul central, şi unul în magazinul Obor, comercializând peste 40.000 de produse din categoriile: amenajări interioare, construcţii, mobilier, articole casnice şi decoraţiuni pentru casă, birou şi grădină, parte dintre acestea sub marca proprie TekZen Home.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

Tekzen, compania

Tekzen, parte din Tekfen Holding, o companie cunoscută la nivel global în sectorul construcţiilor magistrale. Tekfen funcţioneză din anul 1956 având o traiecterie progresivă de la înfiinţare şi până în present, dezvoltând alături de companiile de construcţii ale grupului şi alte domenii de interes economic major precum agricultură, iluminat, exploatări depiatră, fertilizatori, adezivi, etc.

În anul 1995 s-a conturat ideea dezvoltării pe ramură de retail, luând astfel fiinţă brandul Tekzen. Compania sărbătoreşte, în acest an, 20 de ani de existenţă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Tekzen, creştere cu 30% a vânzărilor în 2015
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.