Siniat România lansează o platformă online dedicată montatorilor de gips-carton

Siniat România, unul dintre producătorii și furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, lansează platforma www.meserias-siniat.ro, prin care își propune să comunice cu toți profesioniștii din domeniu.

siniat1Profesioniștii care se vor înscrie pe site vor avea parte de concursuri periodice. Primul dintre acestea, desfășurat până pe 30 iunie, este dotat cu premii între 400 și 900 lei și produse promoționale. Pentru a câștiga premiile puse în concurs, fiecare participant trebuie să completeze formularul cu datele personale cerute și să încarce o fotografie cu o lucrare realizată de către el. Pozele cu cele mai multe voturi vor fi câștigătoare.  Primii 100 de înscriși validați în urma verificării pozei vor avea parte de multe premii garantate.

Din experiența noastră, în domeniul construcțiilor, de multe ori calitatea execuțiilor nu respectă standardele necesare, cu precădere din cauza lipsei unei educații relevante pentru acest domeniu. Prin lansarea platformei www.meserias-siniat.ro vrem să comunicăm cu toți profesioniștii ce doresc să realizeze lucrări de cea mai înaltă calitate”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

Siniat România contribuie permanent la educarea și susținerea profesioniștilor din domeniul construcțiilor indiferent dacă aceștia sunt liber profesioniști sau angajați într-o firmă de profil. Compania oferă instruire dedicată profesioniștilor care doresc specializarea în domeniul montajului de gips-carton prin proiectul Școala tehnică și Inovație Siniat ce se desfășoară atât în atelierele Siniat din București și Iași, cât și pe santier.

Alături de Colegiul Tehnic Anghel Saligny din București, Siniat organizează și programe de formare avizate de Ministerul Educație și oferă tinerilor din licee posbilitatea de a se familiariza cu practica montării sistemelor din gips carton prin intermediul proiectului de instruire tehnică Micul Montator de gips-carton.

Siniat România este singura companie care foloseşte gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrică, și nu în urma exploatării în cariere deschise, în acest fel contribuind major la protejarea mediului înconjurător.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,244 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Siniat România lansează o platformă online dedicată montatorilor de gips-carton

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.