Showroom Lem’s în ParkLake Bucureşti

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în Bucureşti, în centrul comercial ParkLake.

Lem’sEste al doilea magazin Lem’s într-un mall din Bucureşti, după cel inaugurat anul trecut în Mega Mall. Magazinul deschis odată cu ParkLake are o suprafață de 1400 mp de showroom, iar investiția în amenajare se ridică la 2 milioane de lei.

“Continuăm dezvoltarea reţelei de magazine Lem’s în centre comerciale mari, unde putem beneficia de spații generoase. Avem nevoie de aceste spaţii pentru a expune la standarde vizuale înalte toate colecţiile de mobilă, extrem de diversificate, numeric şi estetic” declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Ca toate magazinele Lemet care operează sub brandul Lem’s, noul magazin de mobilă din ParkLake este amenajat la acelaşi standard vizual şi de calitate. Amenajarea magazinelor permite vizitatorilor să vadă și să încerce zeci de configurații de mobilier pentru living, dormitor sau bucătărie, canapele, mese și scaune.

6 magazine noi deschise de retailer în 2016

Lem’s ParkLake este cel de-al 6-lea showroom al reţelei de magazine de mobilă deschis anul acesta. Până acum Lemet a investit 10 milioane lei pentru extinderea lanțului său de magazine.

Magazinul de mobilă din ParkLake este și al 3-lea magazin al retailerului din București, după cel de la galeriile Vulcan şi cel din MegaMall. Extinderea reţelei în capitală răspunde interesului în creștere al bucureștenilor pentru mobilă fabricată în România.

“Bucureștiul este o zonă foarte importantă pentru business, am descoperit interes pentru brandul nostru, deci dorim să ne dezvoltăm aici. După evoluţia pozitivă a magazinului din Mega Mall, în care au întrat, de la deschidere, mii de vizitatori, cel din Parklake a venit firesc. Aici vom găsi public interesat de produse fabricate în România şi atent la noile tendințe în materie de calitate şi aspect vizual”,  întărește Adrian Rizea.

Reţeaua de magazine de mobilă Lem’s are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp şi peste 75 de showroom-uri.

Mobilă în rate cu reduceri de până la 50%

În perioada 05.09- 02.10, mobila de living, dormitor și pachetele de scaune și mese, în special, pot fi achiziționate cu reduceri de până la 50% în oricare magazin de mobilă din rețeaua retailerului.

Ca plan de achiziție, Lem’s oferă clienţilor săi posibilități de cumpărare  prin creditare. Partenerii retailerului în această direcţie sunt Raiffeisen Bank, BancaTransilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti și Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimo de la Credit Europe Bank.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *