Sara Del Fabbro este noul CEO al IKEA South East Europe

IKEA South East Europe anunță că Sara Del Fabbro este noul CEO al companiei, la nivel de regiune. Sara se subordonează d-nei Belen Frau – Global Deputy Retail Operations Manager al Ingka Group, cu sediul în Malmo, Suedia.

IKEASara este parte din familia IKEA de multă vreme. Începând cu 1999, în magazinul din Bologna și Service Office unde a deținut mai multe roluri la nivel de senior. În 2014 a devenit Deputy Store Manager în magazinul din Torino și doi ani mai târziu a preluat conducerea magazinului Milano San Giuliano. În septembrie 2017, Sara a devenit Deputy CEO al IKEA Italia.

Odată cu noua conducere, IKEA South East Europe rămâne dedicată continuării operațiunilor de succes urmărindu-și în continuare calendarul extinderii, incluzând noi formate ce vor permite să fim și mai aproape de clienții noștri din România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

Stefan Vanoverbeke, cel care a ocupat anterior poziția de CEO al IKEA în regiune, a acceptat o nouă provocare în cadrul companiei, în luna Aprilie a acestui an devenind Global Deputy Retail Operations Manager al Ingka Group pentru zece piețe internaționale.

IKEA

IKEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrată în 1943, în Suedia. Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a țară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din INGKA Group.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *