Retailerul Pepco deschide un nou magazin în Unirea Shopping Center

Retailerul polonez Pepco, unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine de tip discount pentru produse vestimentare, accesorii și decorațiuni pentru casă deschide, din 18 septembrie, un nou magazin în Unirea Shopping Center.

PepcoMagazinul, întins pe 855 de metri pătrați, la parterul Unirea Shopping Center face parte din cele aproape 200 de unități deschise la nivel național.

Contractul se întinde pe o perioadă de 5 ani, cu opțiune de prelungire pe încă 5 ani, și susține politica de dezvoltare pe care noua conducere Unirea Shopping Center o imprimă companiei.

Am preluat USC într-o stare jalnică de la fosta conducere. Am reușit acum, după un an de muncă, să eficentizăm operațiunile și să redevenim competitivi la nivel local și regional pe piața centrelor comerciale. Pepco este un brand puternic și renumit care atrage 8 milioane de clienți lunar, la nivel european. În egală măsură, Unirea Shopping Center este un brand puternic pe piața centrelor comerciale. Sperăm ca această colaborare să fie de bun augur și să se dezvolte la adevăratul ei potențial. spune Alexander Adamescu, Președinte al Consiliului de Administrație.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY, Home Improvement), home & deco, home & garden, mobilă, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *