Retailerii DIY încep anul 2018 cu reduceri la majoritatea produselor

Începutul de an reprezintă momentul reducerilor pentru retailerii DIY. Praktiker România anunță oferte pentru zeci de produse până pe 23 ianuarie, iar Brico Depot anunță lansarea noului catalog pentru sezonul rece. Dedeman a lansat catalogul cu sute de oferte la majoritatea produselor.

Praktiker România anunță oferte pentru zeci de produse până pe 23 ianuarie

PraktikerClienții Praktiker pot beneficia de reduceri la mai multe categorii de produse, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online, cu ajutorul cărora pot pune în practică ideile de amenajare sau redecorare pe care și le-au plănuit pentru acasă. Fie că vor să reamenajeze complet locuința sau își doresc un element de noutate, în ofertele acestei luni vor găsi produsele potrivite.

Pentru acest început de an, Praktiker realizează o selecție a produselor necesare pentru cei care doresc să își reamenajeze locuința, precum produsele pentru baie: set mobilier mască, lavoar și oglindă Fast (209,90 lei), cabina de duș semirotundă (375,90 lei), boiler electric 80 l (369,90 lei).

Praktiker vine și cu alternative pentru redecorarea sufrageriei sau a dormitorului, oferind soluții precum biblioteca Mickey (649,90 lei), biblioteca Makena (695,92 lei) sau comodă pentru TV (159,92 lei). Obiectele de iluminat sunt întotdeauna utile, pentru că aduc un plus de lumină acolo unde este necesar. De aceea, în ofertele lunii ianuarie au fost incluse spotul Aria (48,99 lei), pendulul Levi (69,99 lei) sau veioza Ellie (59,99 lei).

Brico Depôt lansează primul catalog pentru anul 2018

Brico Depôt lansează primul catalog pentru anul 2018, „Încălzire și confort în noul an!”, special creat pentru profesioniștii și amatorii în construcții, amenajări interioare și exterioare aflați în căutarea celor mai practice soluții, în plin sezon rece. Astfel, clienții își pot alege rapid și ușor produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dintr-un catalog tematic detaliat, valabil în perioada 20 ianuarie – 15 februarie.

Noul catalog  include o gamă completă de soluții de încălzire, prezentate în funcție de destinația acestora în spațiul de locuit. Printre propunerile Brico Depôt se numără convectorul de 1.500 W, dar și șeminee, focare sau sobe pentru living, inclusiv produse de încălzire pentru bucătărie sau baie.

Noul catalog poate fi consultat gratuit atât în format electronic, pe www.bricodepot.ro, în aplicația Brico Depôt, disponibilă pe Appstore şi Google Play, cât şi în format tipărit, în magazinele Brico Depôt.

Catalogul Dedeman are oferte de început de an până pe 31 ianuarie

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a lansat în această lună catalogul cu sute de oferte la majoritatea produselor.

Produsele Dedeman, pot fi cumpărate online și livrate prin flota Dedeman sau prin curier. Catalogul se poate găsi online pe site-ul Dedeman.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *