Heinner lansează noua gamă de toamnă Heinner Tools

Heinner, brand aparţinând companiei Network One Distribution, introduce o nouă linie de produse pentru sezonul rece care cuprinde atât încălzitoare electrice, cât și pe gaz, încălzitoare independente sau care necesită montaj pe o anumită suprafață.

HeinnerNoile produse de încălzire Heinner pot fi folosite atât pentru exterior, cât și pentru interior, ceea ce înseamnă că un singur produs se va dovedi util atât pentru încălzirea terasei, cât și pentru încălzirea casei.

„Am adus produse de încălzire care acoperă o gamă largă de nevoi ale consumatorilor, cu un excelent raport calitate-preţ, produse potrivite pentru orice suprafață, indiferent că vorbim de balcoane, foișoare sau spații mai mari precum terase de grădină sau de restaurante. În ultimul caz, cererea a devenit tot mai mare odată cu legea antifumat, atunci când mulți administratori de localuri au început să se orienteze către astfel de produse din dorința de a asigura confortul necesar clienților fumători,” a precizat Radu Toma, Brand Manager Heinner Tools.

Noua serie de produse de încălzire Heinner pentru grădini, terase dar şi pentru spaţii închise au puteri de încălzire ce diferă de la un model la altul și variază între 1.500W și 13.000W.

Gama de produse

Încălzitoarele electrice sunt de departe cele mai cunoscute modele, practice, ușor de folosit și întreținut, dar și printre cele mai sigure aparate, tocmai pentru că nu funcționează cu foc deschis. Necesită racordarea la energie electrică și tot ce trebuie să faci atunci când vrei să încălzești este să le bagi în priză. Spre deosebire de cele pe gaz sau lemn, acestea nu produc emisii de CO2 și acționează pe o rază de aproximativ 6 m, în funcție de model. Modelele cu picior vin cu încă 2 avantaje: pot fi mutate simplu și rapid dintr-un loc în altul și de obicei nu ocupă mai mult de 60 cm în diametru.

Încălzitoarele pe gaz funcționează cu butelii destinate uzului casnic sau cu alimentare direct de la conducta de gaz, al doilea model limitând destul de mult posibilitatea de a muta aparatul atunci când îți dorești. Deși instalarea este ceva mai complicată decât în cazul încălzitoarelor electrice, și încălzitoarele pe gaz sunt la fel de simplu de utilizat, fac față chiar și la temperaturi scăzute (până la -15 grade C) și au o rază de acțiune de 4-6 m, în funcție de model. Necesită, totuși, mai multă atenție din cauza posibilelor riscuri de acumulare a gazului.

“Dacă te numeri printre proprietarii unei terase, atunci ia în calcul un aparat de încălzit cu o putere de 13.000 de W, având în vedere că un asemenea dispozitiv va încălzi eficient o suprafață de 60 – 80 mp. Pentru acest spaţiu, noi îţi recomandăm încălzitorul vertical pe gaz Heinner VITG011, un model independent, de tip “stand alone”, care te scapă de grija vreunui montaj special.  Deși are o putere mare, acesta nu ocupă mai mult de 50 cm în diametru, iar restul spațiului e pentru tine. Mai mult, e simplu și rapid de mutat, iar designul realizat din oțel și răchita PVC va oferi un aspect elegant terasei tale,” a recomandat Isabella Brănișteanu, Marketing Manager Private Label NOD.

„Dacă stai la casă şi vrei să petreci o parte din timp pe terasă sau în foişor, alături de prieteni, poţi lua în calcul achiziţionarea unui încălzitor pe gaz de mare putere, iar cel mai potrivit este încălzitorul vertical Heinner VITG003, cu tub de sticlă din cuartz, cu o putere reglabilă între 5.000 şi 13.000 de W si cu regulator de gaz şi furtun,” a completat Isabella Brănişteanu.

Încălzitoarele de terasă cu infraroșu sunt potrivite în special pentru spațiile mai mici precum balcoane sau terase semi acoperite sau de dimensiuni mai reduse și sunt disponibile în dimensiuni mici, cu prindere pe tavan sau pe perete. Acestea transformă în căldură aproximativ 90% din energia electrică, încălzesc obiectele din raza de acțiune, iar timpul de încălzire este aproape instant.

Portofoliul complet de încălzitoare Heinner este disponibil aici.

Pe lângă încălzitoarele electrice şi pe gaz, gama de produse de toamnă Heinner mai cuprinde: motosape, foreze de pământ, aspiratoare şi suflante de frunze, drujbe cu benzină şi electrice şi tocătoare de resturi vegetale, produse de tuns iarba, de tăiere, întreţinere şi decoraţiuni.

HEINNER TOOLS

Apărut în 2014, brandul Heinner de pe segmentul de DIY a cunoscut deja o dezvoltare puternică de-a lungul timpului, iar anul 2017 vine cu o diversificare ce se desfăşoară pe mai multe segmente. Prima care aduce noutăți este gama de produse de grădină pentru sezonul rece.

Produsele sunt disponibile atât online, cât și offline, în magazinele partenere din toată țara. Portofoliul complet HEINNER poate fi consultat pe site-ul www.heinner.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram.

Brand românesc, Heinner – face parte din portofoliul companiei Network One Distribution (NOD), unul dintre cei mai eficienţi distribuitori din România şi furnizorul de încredere pentru retailul modern, retailul online, reţelele de benzinării şi retailul traditional, care acordă resurse financiare şi umane pentru dezvoltarea diverselor categorii de produse, sub umbrela Private Label.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Heinner lansează noua gamă de toamnă Heinner Tools

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.