Recomandările Hornbach: Cum transformi o grădină într-o oază de relaxare

Pentru sezonul de vară, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, propune o serie de produse cu ajutorul cărora se poate crea o atmosferă relaxantă în propria grădină, mai ales în timpul verii.

Tema lunii_Gradina_HornbachGhirlande colorate, lămpi, tuburi luminoase şi beculețe colorate sunt doar câteva variante ce pot adăuga un efect spectaculos unei grădini, transformând-o într-un spațiu practic, în care se pot desfășura cine în familie sau petreceri cu prietenii.

Avantajul acestor sisteme de iluminat constă în faptul că îndeplinesc un dublu rol, ele fiind nu doar decorative, ci și practice în situațiile în care iluminatul nu este altfel asigurat”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al companiei Hornbach România.

Pentru cei care doresc să își decoreze grădina cu ocazia unei zile speciale, se recomandă ghirlandele cu beculețe divers colorate ce pot fi creativ așezate printre ramurile arborilor sau arbuștilor. Ușor de montat și de îndepărtat la finalul petrecerii, ghirlandele pot delimita vizual întreaga zonă, iar diversitatea culorilor oferă posibilitatea de a refolosi același set de beculețe și cu alte ocazii.

Pe de altă parte, o atmosferă romantică poate fi obținută prin utilizarea lămpilor de grădină, care, asemenea ghirlandelor, pot fi strategic amplasate printre plante și arbuști, iar sortimentul bogat de forme și culori va ajuta la crearea unui ambient feeric. Lămpile solare reprezintă o soluție viabilă și pentru iluminarea aleilor sau a zonelor umbrite, din motive de securitate.

Pentru delimitarea zonelor de acces, împrejmuirea gardului sau simpla decorare a zonei de relaxare, specialiștii Hornbach recomandă tuburile luminoase cu leduri. Fabricate din materiale rezistente și prevăzute cu țepușe la bază, acestea pot fi ușor fixate în pământ.

Dincolo de scopul decorării, un alt element important care trebuie luat în considerare atunci când se plănuiește o astfel de amenajare, este direcția luminii. Distanța dintre accesorii, unghiul razelor și puterea lămpilor determină efectul dorit”, a completat reprezentantul companiei.

Acesta a subliniat, de asemenea, că toți cei interesați de accesorii luminoase sunt invitați pe toată durata lunii august, în toate magazinele Hornbach pentru o expoziție specială a acestei game.

Tot în cadrul acestei luni, consilierii din toate cele cinci magazine Hornbach vor fi la dispoziția clienților cu sfaturi și recomandări privind amenajarea pereților interiori cu două produse inovative, dedicate celor ce își doresc o alternativă modernă la clasicele soluții.

Pentru crearea unor spații deosebite, Hornbach recomandă o vopsea cu efect decorativ, care, prin diversele aplicații, poate genera accente strălucitoare pe detaliile încăperii. Indiferent de efectul dorit, StyleColor oferă structuri unice de beton, nisip sau metal și poate fi aplicată atât pe pereți, cât și pe plafoane.

Cei care se află în căutarea unor soluții pentru decorarea barurilor, arcadelor, scărilor sau a coloanelor pentru hornuri, vor avea ocazia de a primi informații detaliate despre cum se montează și se întrețin plăcile murale.

Deși sortimentul de plăci murale numără peste 50 de modele și finisaje, reprezentanții companiei declară că, în ultimii ani, românii mizează în mod special pe produsele din piatră sau beton, culorile preferate fiind nuanțele deschise de bej sau crem.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *