Reacţii după evenimentul Global DIY Summit de la Londra

„Absolut incredibilă” este modul în care unul dintre liderii de retail din industria mondială de bricolaj a descris prezența a peste 750 de delegați, atât retaileri, cât și furnizori, la Summit-ul de bricolaj Global DIY Summit, desfăşurat între 11 şi 12 iunie 2015 la Londra.

sam_0561aEvenimentul internaţional a care a inclus aproape toţi CEO ai principalilor jucători de bricolaj de pe toate continentele: Europa, Australia, Asia, America de Nord și America de Sud.

Discursul principal a adus o strălucită prezentare a lui Robert A. Niblock, președinte și CEO celui de-al doilea cel mai mare jucător de bricolaj din lume – Lowe din Statele Unite. Furnizorii, de asemenea, foarte bine reprezentaţi şi provenind din întreaga lume, au avut prezentări ale unor CEO de branduri de top cum ar fi: Bosch Power Tools, Kaercher și Stanley Black and Decker.

Un alt eveniment important a fost vizita la celebrul Londra Guildhall un loc încărcat de istorie, pentru Cina şi Gala oficiale.

Ediţia de anul viitor, cea de-a 4-a, a evenimentul Global DIY Summit, va avea loc la Stockholm, în perioada 8-9 iunie 2016. Poate ar fi bine să ne trecem deja în agendă acest eveniment.

Foto: Mondopratico.it

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *