Praktiker România lansează cel mai amplu catalog de decorațiuni și amenajări interioare

Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, a lansat catalogul de DECORAŢIUNI ŞI AMENAJĂRI INTERIOARE, cel mai amplu produs de acest gen de pe piaţa locală de bricolaj.

Praktiker Catalogul poate fi răsfoit online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau poate fi descărcat pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Catalog Praktiker Romania, disponibilă gratuit pe Appstore şi Google Play. De asemenea, acesta este disponibil gratuit şi în magazine, putând fi răsfoit de către clienți pentru inspiraţie.

În cele peste 230 de pagini ale catalogului, Praktiker pune la dispoziţia clienţilor săi produse destinate atât micilor modificări casnice, cât şi schimbărilor majore pentru redecorarea completă a unei camere sau chiar a întregii case. Pentru că toamna este o sursă inepuizabilă de inspiraţie, Praktiker a inclus în catalog game variate de draperii, tablouri, covoare şi mici elemente de decor, dar şi articole de mobilier, gresie, faianţă, parchet şi uşi. În plus, Praktiker prezintă în catalog și idei de amenajare, din care clienţii se pot inspira pentru a-şi pregăti casa pentru un nou sezon.

„Decorarea casei reprezintă acel proces prin care orice casă devine „acasă“, preluând, practic, din personalitatea locuitorilor ei. În catalogul de DECORAŢIUNI ŞI AMENAJĂRI INTERIOARE, clienţii care doresc să transforme sau să îmbunătățească aspectul casei lor vor găsi produse prezentate în imagini sugestive, însoţite de detalii şi idei de reamenajare şi decorare. Este un catalog destinat atât amatorilor, cât şi profesioniştilor, toate noutăţile, produsele şi soluţiile respectând principiul cel mai bun raport calitate – preţ. Produsele prezentate în catalog pot fi comandate online, pe www.praktiker.ro, dar şi cumpărate direct din magazinele Praktiker“, afirmă Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Praktiker oferă în toate magazinele acces la servicii dedicate, precum: comenzi online pentru o gamă largă de produse, comenzi speciale, transport gratuit, customizarea materialelor sau a culorilor (combinare cromatică sau debitare lemn), servicii de cusut la materialele cumpărate (coasere perdele sau pături), returnarea unui produs care nu se potriveşte în decorul gândit sau ajutor în finanţarea renovării casei, garanţie şi service, dar şi servicii financiare cu dobândă zero la cumpărarea în rate, cu diferite posibilităţi de creditare.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Praktiker România lansează cel mai amplu catalog de decorațiuni și amenajări interioare

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.