Praktiker România lansează cardul pentru profesioniști

Praktiker, cel mai iubit și cunoscut brand de DIY din România, lansează “cardul pentru profesioniști”, un proiect al departamentului de vânzări B2B, dedicat exclusiv profesioniștilor și mulat perfect pe nevoile acestei categorii.

Cu acest card, profesionistul primește reduceri atat pentru clientul final, cat si pentru el. Cardul este disponibil la birourile de informatii din fiecare magazin Praktiker si poate fi ridicat pe loc, dupa completarea unui contract.

Profesionist Praktiker poate deveni orice persoană juridică sau persoană fizică autorizată care activează în oricare dintre domeniile: structuri, instalații, amenajare gradină, finisaje, montaj sau ale domenii conexe.

Cardul reprezintă un pachet avantajos de beneficii exclusive precum:

  • Reducere de 5% la fiecare achiziție efectuată cu cardul
  • Bonus lunar în funcție de totalul achizițiilor
  • Bonus anual în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate pe parcursul acelui an
  • Oferte dedicate: produse cu prețuri speciale

„Pentru că ne pasă de clienții noștri și suntem atenți la nevoile lor, am lansat anul acesta Cardul pentru Profesioniști, cu avantaje atât pentru clientul final, cât și pentru meșteri, pe principiul „cu cât cumperi mai mult, cu atât câștigi mai mult. Suntem siguri că va fi un produs de succes, fiind un sistem de loializare cu avantaje financiare clare pentru profesioniști. Pe de o parte îi ajuta să ofere prețuri foarte bune clienților lor, pe de altă parte le aduce și discounturi semnificative în vouchere valorice lunare sau anuale, de care beneficiază în mod direct”, a declarat Nicoleta Iordache, Director Vânzari B2B Praktiker România.

Statutul de profesionist Praktiker este valabil nelimitat în timp și se poate obține prin simpla completare a unui contract, disponibil la birourile de informații din orice magazin Praktiker. Portofoliul Praktiker oferă 42.000 produse, împărțite pe decorațiuni pentru interior și exterior, produse sanitare, mobilă, electronice și electrocasnice, materiale de construcții și produse pentru gradinărit. Pe lângă aceasta varietate de produse, Praktiker are pregatită și o gamă de servicii la care profesioniștii au acces direct în magazin: comenzi speciale, combinare cromatică pentru vopsele, servicii financiare, livrare produse, garanție retur și servicii de cusut.

Cardurile sunt funcționale în toate magazinele Praktiker.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Praktiker România lansează cardul pentru profesioniști

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.