Praktiker România, desemnat retailerul cu cele mai bune produse de grădinărit

Praktiker România este recunoscut că oferă clienților săi produse de grădinărit cu cel mai bun raport calitate-preț, potrivit sondajului Best Buy Award 2015, realizat de către organizația elvețiană ICERTIAS.

praktiker1Studiul a analizat modul în care clienții români evaluează oferta pieței locale de retail, pe baza experienței personale. Rezultatele studiului arată că Praktiker este considerat ca fiind retailerul ce oferă cele mai avantajoase produse din segmentul de amenajare și îngrijire a grădinii.

Într-o piață foarte competitivă, cum este cea pe care ne desfășurăm activitatea, este foarte important pentru noi să fim cotați ca având cele mai bune produse de grădinărit, ca raport calitate-preț. Știm că preferințele clienților români se îndreaptă către lucrurile făcute temeinic, de calitate, dar care să se încadreze într-un buget cât mai mic și facem eforturi mari să selectăm exact acele articole pe care clientul să le aprecieze.

Recunoașterea publică a interesului nostru pentru satisfacerea nevoilor clienților ne bucură și ne conferă în același timp o mare responsabilitate, aceea de a menține aceleași standarde ridicate cu privire la produsele și serviciile pe care le oferim”, a declarat Michael Khran, Director General Praktiker România.

Oferta Praktiker pentru categoria grădină cuprinde peste 10.000 de produse: articole de sezon, mobilier de grădină, camping, mașini și unelte de grădinărit, garduri și lemn de grădină, îngrășăminte și fertilizanți, plante de interior și exterior, ghivece, aparate de spălat cu presiune, etc.

Cercetarea a fost realizată pe un eșantion de 1,200 respondenți, persoane fizice și profesioniști din domeniul construcțiilor, utilizatori de internet. Întrebările au fost deschise și au fost realizate prin intermediul unui chestionar web, urmat de metoda Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness (CAWI – DEEPMA).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,255 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Praktiker România, desemnat retailerul cu cele mai bune produse de grădinărit

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.