Praktiker România lansează catalogul „Inspirația unui nou început”

Praktiker România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează catalogul „Inspirația unui nou început”, dedicat activităților de primăvară.

PraktikerClienții pot găsi cu ușurință produsele de care au nevoie răsfoind paginile catalogului tematic dedicat, valabil în perioada 03 – 29 martie 2018.

Aceștia pot face primul pas în amenajarea și înnoirea grădinii cu produse de la Praktiker având garanția calității uneltelor și mașinilor de grădinărit, la cel mai bun preț. Compania a fost distinsă pentru al doilea an consecutiv cu BEST BUY AWARD,  în urma sondajului realizat de organizaţia elveţiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH. Praktiker România a fost votată de către clienții din România cea mai bună companie la categoria „plante ornamentale și echipamente pentru amenajarea grădinii”, pentru cel mai bun raport calitate-preţ oferit.

Uneltele potrivite pentru îngrijirea fiecărui tip de sol

Pentru a asigura condițiile optime pentru creșterea și dezvoltarea plantelor este important ca solul să fie afânat și bogat în substanțe nutritive. Clienții au la dispoziție o gamă variată de motosăpătoare cu putere de până la 5.15 kW, motocoase, mașini de tuns și trimmere, cu ajutorul cărora își pot ușura considerabil munca în grădină.

De asemenea, oferta de primăvară este completată cu îngrășăminte naturale, pompe de stropit și atomizoare, pentru o gamă completă de produse pentru îngrijirea solului. Pentru a obține cele mai bune rezultate în fiecare etapă de lucrare a solului, Praktiker recomandă clienților folosirea uneltelor, consumabilelor și accesoriilor potrivite.

Flori, arbuști și pomi fructiferi în orice casă

Primăvara este sezonul în care natura revine la viață, iar pasionații de grădinărit și peisagiștii vor putea selecta din noul catalog Praktiker flori, arbuști decorativi și butași de trandafiri viu colorați, care vor însufleți fiecare colț verde.

Cea mai bună locație de picnic: acasă

Cei aflați în căutarea locației perfecte pentru picnic au la dispoziție mai multe opțiuni pentru a mobila spațiul exterior. Fie că sunt în căutarea unui set complet de mobilă pentru grădină, balcon sau terasă, clienții pot alege dintr-o gamă de modele, pentru a amenaja spațiul conform propriului stil.

Noul catalog poate fi consultat în format electronic pe www.praktiker.ro/catalog-produse, dar și în format tipărit, în magazinele Praktiker.

Pentru a le oferi clienților cel mai bun start la începutul unui nou proiect, Praktiker pune la dispoziție diverse modalități de plată, printre care și achitarea în până la 12 rate fără dobândă, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. 

Praktiker România

Praktiker este unul dintre principalii jucători de pe piața românească de bricolaj şi amenajări interioare, având 26 de magazine. În prezent, Praktiker are peste 1.600 de angajați. Din decembrie 2017, Praktiker este parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare.

Kingfisher plc, cel mai mare grup de retail din Europa, comercializează articole pentru reamenajarea caselor și deține peste 1.200 magazine în 10 țări din Europa. Brandurile sale principale sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *