Praktiker România dăruieşte cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până acum

Pentru a marca primii 15 ani de activitate în România, Praktiker le dăruieşte clienţilor săi cel mai consistent cadou oferit de un retailer DIY până în prezent: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, în Palladium Residence.

PraktikerDe 15 ani, Praktiker este alături de toţi clienţii săi, oferindu-le doar avantaje. Soluţiile de top pe care Praktiker România le propune cumpărătorilor se înscriu atât în sfera produselor de calitate superioară, la preţuri competitive pe piaţă, a serviciilor complexe post-vânzare şi a campaniilor promoţionale sau acţiunilor dedicate din magazine.

În anul aniversar, retailerul DIY le dă şansa clienţilor de a câştiga un apartament la cheie în Bucureşti, în Palladium Residence. Toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel puţin 500 RON din magazinele Praktiker din întreaga ţară sau din magazinul online pot participa la tombola Praktiker. Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro.

„Aniversarea celor 15 ani de activitate în România este un moment cu o însemnătate deosebită pentru noi, la Praktiker, eveniment pe care dorim să-l celebrăm alături de clienţii noştri. De aceea, le oferim posibilitatea de a se înscrie în tombola pentru un apartament la cheie în Bucureşti. Suntem siguri că acest cadou îi va schimba viaţa marelui nostru câştigător, indiferent de ceea ce va alege să facă odată intrat în posesia locuinţei: să se mute în casa cea nouă, să o închirieze sau să o vândă pentru a-şi finanţa mai departe visurile. În lunile următoare, ne vom ocupa de amenajarea locuinţei cu toate obiectele necesare, pentru ca viitoarea familie ce o va ocupa să se poată simţi exact ca acasă.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Locuinţa spaţioasă având 92.80 mp suprafaţă construită se află în complexul rezidențial Palladium, zona Theodor Pallady. Apartamentul situat la parter te întâmpină cu un living spaţios pentru întreaga familie, dar şi cu o bucătărie open-space, potrivită pentru cinele alături de cei dragi.

Cele două dormitoare din imediata apropiere a living-ului sunt numai bune pentru amenajarea spațiilor dedicate copiilor, atât cu mobilier pentru studiu, cât şi cu obiecte pentru petrecerea timpului liber. Dormitorul matrimonial ocupă o suprafaţă foarte generoasă, fiind un loc ideal de relaxare. Acesta este dotat cu o baie proprie, complet echipată, ce oferă intimitate, dar şi cu un spaţiu mare, destinat unui dressing încăpător.

Locuinţa mai este dotată cu o a doua baie, una comună, situată în imediata proximitate a dormitoarelor, pe holul spaţios.

Apartamentul Praktiker este complet renovat cu parchet, gresie şi faianţă în culori plăcute şi calde, iar vopseaua albă de la interiorul camerelor oferă spaţiului o notă de eleganţă şi bun-gust. Ușile de interior şi tocurile acestora sunt albe, cu un design striat modern, iar ferestrele din termopan asigură locuinţei o izolaţie termică şi fonică perfectă, permiţând luminii naturale să pătrundă în camere.

Trei pași pentru a intra în cursa pentru apartamentul Praktiker

  1. Cumpără, în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017, din orice magazin Praktiker din România, produse în valoare de minim 500 RON. Mai multe înscrieri înseamnă mai multe şanse de câştig.
  2. Trimite un SMS la 3727 sau înscrie-te online pe www.praktiker.ro, în baza bonului fiscal.
  3. Urmăreşte blogul Praktiker şi pagina de Facebook pentru a fi la curent cu evoluţia locuinţei şi pentru a afla dacă ai câştigat!

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil în magazinele Praktiker sau aici.

În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *