Praktiker România aniversează 15 ani de activitate cu reduceri și premii

Praktiker România, cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, aniversează 15 ani de activitate pe piața locală cu premii și reduceri la mii de produse.

PraktikerDe 15 ani, retailerul reuşeşte să transforme casele milioanelor de clienţi care trec pragul magazinelor sale în „acasă”, oferind produse de calitate superioară, la preţuri competitive în piaţă.

În anul aniversar, retailerul DIY le oferă clienţilor posibilitatea de a câştiga un apartament la cheie în Bucureşti, în complexul Palladium Residence. Toţi cei care cumpără produse de cel puţin 500 lei din magazinele Praktiker sau din magazinul online, până la data de 30 septembrie, pot participa la tombolă, înscriindu-se prin SMS sau direct pe site-ul companiei.

15 ani de activitate Praktiker pe piața de bricolaj DIY din România nu pot fi sărbătoriți altfel decât alături de clienţii noştri fideli. Cu ajutorul lor am reușit să creștem şi ne-am dezvoltat reţeaua naţională, pentru că ne-au dorit aproape de planurile şi dorinţele lor în materie de construcţii, amenajări şi decoraţiuni. Ca semn de recunoaştere pentru cei 15 ani în care ne-au fost alături, le-am pregătit în magazinele Praktiker din toată ţara şi în magazinul online mii de premii garantate şi mii de oferte aniversare cu preţuri avantajoase. Este un moment special pentru noi, pe care dorim să-l sărbătorim împreună cu toţi cumpărătorii Praktiker şi suntem încântați că prin această acţiune putem să le oferim bucuria de a face parte din povestea Praktiker. spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Clienții care achiziţionează produse în valoare de cel puțin 150 lei pe un singur bon fiscal primesc automat la casele de marcat un talon răzuibil cu premii garantate constând în: 1 maşină KIA RIO, 27 de vacanţe pentru 2 persoane în Turcia şi mii de vouchere de până la 30 lei sau cu discount de până la 10%. Campania se desfăşoară în perioada 6-26 septembrie şi se adresează tuturor celor care achiziţionează articole din orice magazin din România sau direct din magazinul online www.praktiker.ro.

În România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta retailerului cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *