PRAKTIKER oferă clienţilor săi reduceri pe viaţă

Praktiker, unul dintre cele mai cunoscute branduri de DIY din România, oferă clienţilor săi reduceri pe viață.

card reduceri pe viataCardul de fidelitate Blue sau Gold este adresat tuturor acelora care își doresc să țină pasul cu schimbarea casei lor și o pot transforma exact așa cum își doresc. Cu acest card, aceștia pot beneficia pe viață de prețuri speciale, discount-uri și chiar cadouri atât pentru ei, cât și pentru casă.

Cardul este valabil pe viață și se obține gratuit, atât online, cât și în magazinele Praktiker.

Beneficiile exclusive pe care le oferă cardul de fidelitate aduc plus valoare fiecărui posesor:

  • Vouchere de 5% pe viață
  • Oferte exclusive, produse cu reduceri de pana la 20%
  • Acces la un cont online pentru fiecare posesor de card.
  • Posibilitatea de a ajunge la reduceri permanente de 10% direct la casa de marcat

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

Praktiker este un brand cu tradiție, care se bucură de un grad mare de notorietate și credibilitate în rândul românilor. Suntem însă conștienți că în permanență trebuie să fim atenți la nevoile consumatorului. Încercăm de fiecare dată să venim cu noi programe și acțiuni dedicate acestuia, cardul de reduceri pe viață fiind un foarte bun exemplu în acest sens. Am creat special acest card de fidelitate pentru clienții Praktiker, pe care îi răsplătim pe viață cu reduceri, promoții, cadouri și prețuri accesibile”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Clienții trebuie să prezinte cardul la fiecare achiziție pentru a acumula cumpărături. Când valoarea cumpărăturilor cu cardul atinge pragul de 3.000 de Lei, cumulat în ultimele 12 luni, clienții vor beneficia de un voucher în valoare de 5% reducere. Din acel moment, la fiecare cumpărătură ulterioară clienții Praktiker vor putea utiliza discount-ul de 5% din valoarea bonului fiscal de la ultima achiziție efectuată.

Pentru a intra în posesia cardului clienții pot aplica gratuit pe site-ul www.praktiker.ro sau pot solicita informații în orice magazin Praktiker.

In Romania, Praktiker are 28 magazine, in 24 de orase din ţară. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decorţiuni pentru interior şi exterior, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice, produse pentru grădinărit şi materiale de construcţii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *