Praktiker Romania are un nou Director General

Miroslaw Huczek a fost numit în funcția de Director General al companiei Praktiker România începând cu luna martie a acestui an.

Miroslaw Huczek o înlucuieşte pe Isabelle Pleska care a plecat de la conducerea Praktiker Romania in luna noiembrie 2016, după numai 10 luni pe funcţia de Director General al retailerului DIY.

Cine este Miroslaw Huczek?

Praktiker

Dl. Miroslaw Huczek este originar din Polonia, fiind absolvent al Universităţii de Economie din Cracovia. În vârstă de 43 de ani, dl. Miroslaw Huczek şi-a început activitatea în domeniul DIY în anul 2005, având o experienţă de peste 11 ani în companii precum: Praktiker Polonia (Director de Vânzări), OBI Polonia (Director de Vânzări) şi BauMax Bulgaria (Director General). Dl. Miroslaw Huczek vorbeşte fluent limbile polonă, germană şi engleză.

„Este o onoare pentru mine să ocup această funcţie în cadrul Praktiker România şi cred că experienţa pe care am obţinut-o anterior reprezintă un plus de care va beneficia compania la nivel local. Consider că viziunea companiei este complementară cu viziunea mea despre ce înseamnă DIY şi sunt convins că urmează proiecte memorabile pentru piața locală.”, a spus dl. Miroslaw Huczek, Director General Praktiker România.

Praktiker, primul şi unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de DIY din România, aniversează 15 ani de activitate pe piaţa locală unde este lider, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară.

Oferta retailerului cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *