Praktiker lansează noul catalog „Decorațiuni și Amenajări”

Praktiker lansează noul catalog „Decorațiuni și Amenajări” din care cumpărătorii pot alege dintr-o gamă largă de articole destinate amenajării locuinţei.

Praktiker catalogToamna aceasta, Praktiker pune la dispoziţia clienţilor o varietate de produse potrivite pentru nevoile fiecăruia, la prețuri avantajoase.

„Pentru că a venit momentul în care activităţile de familie se mută din exterior în interior, o schimbare în locuinţă este acum oportună. La Praktiker România venim constant în sprijinul cumpărătorilor şi a celor care doresc să facă o schimbare în casă, chiar dacă vorbim doar de culoarea perdelelor, a pernelor, a unui corp de iluminat sau a unui tapet cu un design inedit. Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu produse potrivite oricărui plan de amenajare şi decorare, pentru a le facilita cât mai mult procesul de selecţie a produselor şi, bineînţeles, pentru a-i inspira. În cele 208 de pagini ale noului nostru catalog DECORAŢIUNI 2017, clienţii vor descoperi o ofertă cu sute de articole, în pas cu noul sezon.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Prakitker România.

La Praktiker cumpărătorii pot găsi articole sezoniere de bricolaj, iar cei care își doresc să schimbe ceva în ceea ce privește decorul din locuinţă sau simt că a venit momentul să pună în aplicare un plan de renovare, au acum ocazia, având ca sursă de inspirație noul catalog al retailerului DIY.

Idei noi pentru mobilierul din locuinţă

În paginile catalogului Praktiker se regăseşte şi o paletă largă de piese de mobilier pentru living precum biblioteca Mira (319,90 lei), canapeaua Tint 3 locuri (679,90 lei) sau măsuța Cordoba (569,90 lei). De altfel, sunt disponibile mai multe opţiuni pentru mobilarea dormitorului şi transformarea sa într-o camera foarte primitoare, cum ar fi dormitorul Rossa (549,90 lei), salteaua rulată Emera (399,90 lei) sau obiecte necesare amenajării camerei copiilor – biroul Tempo (449,90 lei) și scaunul de birou (179,90 lei).

Nici bucătăria nu este neglijată. Setul de mobilier (599,90 lei), blatul de bucătărie din marmură (62,99 lei), chiuveta de inox pentru blat (119,90 lei), bateria Augsburg (74,90 lei) şi setul de electrocasnice Hausberg (999,90 lei) sunt câteva dintre obiectele asupra cărora clienții își pot centra atenția în vederea amenajării unei bucătării în pas cu noile tendinţe ale sezonului.

Un sistem de încălzire corect ales înseamnă o casă călduroasă în sezonul rece

Sistemul de încălzire potrivit este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le achiziţionezi în locuinţă, atunci când temperaturile de afară încep să scadă, iar casa are nevoie de o pregătire temeinică pentru a se putea adapta la aceste variații termice. Pentru a le ușura misiunea clienților săi, Praktiker a inclus printre produsele din noul său catalog și o serie de sisteme de încălzire, cum ar fi centrala termică electrică 6 kW (1,999 lei), termoșemineul Aqua Weekend (1,999 lei) sau șemineul Weekend MN (519, 90 lei), dar şi multe alte tipuri de radiatoare și aeroterme, pentru nevoile pe care le au cumpărătorii în această perioadă.

Renovările prind viață în noul catalog „Decorațiuni și Amenajări”

Praktiker a pregătit o mulțime de surprize și pentru clienții care vor să renoveze spații precum baia și bucătăria, pentru ca acestea să fie adaptate noului sezon. Astfel, persoanele interesate se pot orienta către o mulțime de materiale de amenajări interioare precum faianța Marimo (42,99 lei), gresia Oniks (25,99 lei), șapa clasică Top 2 (11,06 lei) sau adezivul F100 (12,49 lei). Noul catalog include şi propuneri de materiale destinate pardoselii, aşa cum este parchetul laminat Saxon HDF 8 mm (26,90 lei), plinta PVC SG56 (13,99 lei) sau folia 2 mm montaj parchet (0,99 lei/m2).

Accesorizarea specifică toamnei, în nuanțe de sezon

Cei care își doresc să modifice culoarea pereților și să aducă o notă personală aspectului încăperilor din locuinţă pot alege vopseaua lavabilă colorată Pastel (59,99 lei) sau tapetul clasic (66,99 lei). Pentru camere cu stil, clienții pot găsi la Praktiker o mulțime de accesorii și decorațiuni precum covorul Tuna (99,99 lei), draperiile Trellize (64,99 lei) sau pendulul Alba (79,99 lei).

În România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *