Praktiker deschide sezonul reducerilor de până la 40%

În perioada 9 august – 30 septembrie, Praktiker aduce reduceri de până la 40% la o varietate de produse pentru camping și grădină.

PraktikerMii de articole cu preţuri scăzute vor putea fi achiziţionate din magazinele Praktiker din toată ţara sau direct din magazinul online www.praktiker.ro.

Praktiker deschide astăzi sezonul celor mai mari reduceri, de până la 40%, la mii de produse pentru camping şi grădină, fiind mai aproape de cei care își petrec vacanţele în natură sau de cei care își reamenajează locuința. Campania este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 30 septembrie.

Campania de reduceri pentru articolele de Grădină şi Camping  este cunoscută în piața pe care activăm, fiind una dintre cele mai așteptate campanii de către clienții Praktiker. Produsele care beneficiază de reduceri pe segmentul de DIY cuprind aproape toate categoriile ce au în focus zona de grădinărit. În această perioadă, produsele beneficiază de reduceri mari, chiar până la 40%. Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri aceste reduceri de final de sezon, aşa cum i-am obişnuit an de an.”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Articole pentru camping, la prețuri avantajoase

Apropierea finalului de sezon estival este însoţit, ca în fiecare an, de reduceri considerabile în magazinele Praktiker din România. Vacanţa continuă, astfel că produsele destinate activităţilor de camping vor putea fi achiziţionate acum la preţuri foarte mici.

Persoanele care vor să petreacă un final de vară în camping, se pot echipa cu un cort pentru 2 persoane, model Ontario (47,99 lei), cu un grătar cu gaz (197,94 lei) sau cărbuni (77,94 lei), dar şi cu o cutie frigorifică electrică (134,93 lei). Coşul pentru picnic, dotat cu 12 piese (71,99 lei), este exact ceea ce au nevoie persoanele care adoră să ia masa la iarbă verde.

Nu în ultimul rând, cei care preferă activităţile sportive în aer liber pot alege bicicleta Full Suspension 26” (424,90 lei) sau modelul Pegas Strada 26” (1.349,10 lei).

Preţuri mai mici pentru o grădină nouă

Grădina este, de regulă, spațiul pe care cei mai mulți îl reamenajează pe timp de vară, optând pentru schimbarea mobilierului vechi sau întreţinerea gazonului şi a zonelor verzi.

Pentru aceste activităţi, vizitatorii magazinelor Praktiker pot găsi uneltele de care au nevoie, la preţuri considerabil reduse. Exclusiv la Praktiker sunt disponibile Trimmer-ul de 500 W, cu tijă telescopică (135,92 lei), maşina de tuns iarba 1.600 W, cu inducţie (383,92 lei) ori cea de 1,85 kW (2,5 CP), cu tracţiune (719,92 lei). Cu o reducere de 40% poate fi achiziţionat furtunul extensibil 5-15 m, cu accesorii incluse (35,99 lei).

O etapă importantă în decorarea grădinii este alegerea mobilierului. Clienţii Praktiker au posibilitatea de a-şi decora spaţiul verde de acasă cu un set de mobilier pentru grădină (398,94 lei) din rattan natural, cu masă, 2 fotolii, canapea şi perne, cu setul de mobilier din rattan sintetic (1.699,15 lei) ce include masă şi 8 scaune sau pot alege varianta de mobilier din lemn (764,92 lei) cu masă şi 6 scaune. Pentru a fi ferit de soarele puternic sau de ploile de vară, mobilierul de grădină poate fi aşezat la umbra unui pavilion de grădină din polyester (314,93 lei) sau cu 2 pereţi de protecţie (199,92 lei).

Sunt disponibile grătare cu reduceri de până la 30%, aşa cum este modelul Sicily (473,52 lei) sau modelul Cardiff (552,42 lei), redus cu 15%.

Acum, la Praktiker sunt disponibile balansoarele de grădină cu reduceri de 10% (296,91 lei sau 359,91 lei) şi fotoliul pentru grădină (439,92 lei), aceste modele fiind dotate cu perne şi acoperiş.

În România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În prezent, Praktiker are implementate programe de fidelizare cu avantaje, customizate pentru cele trei mari categorii de clienţi, consumatori finali – cardul de client fidel -, client profesionist – mester card -, şi clienţii Business to Business. Aceste programe permit clienţilor să beneficieze de avantaje pentru cumpărăturile de la Praktiker.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *