Praktiker România aniversează 14 ani de prezenţă în România şi lansează oficial magazinul online

Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, aniversează 14 ani de activitate pe piaţa locală de bricolaj prin campania „Premii pe loc pentru toţi clienţii“, desfăşurată la nivel naţional în perioada 10 august – 6 septembrie. Cu această ocazie, Praktiker lansează oficial magazinul online www. praktiker.ro.

Praktiker

În perioada 10 august – 6 septembrie, toţi clienţii care cumpără produse de minimum 150 lei din magazinele Praktiker vor primi un card răzuibil, cu care vor putea câştiga pe loc premii importante. În cazul comenzilor online, cardul răzuibil le va fi livrat cumpărătorilor acasă, împreună cu produsele, astfel încât toată lumea să aibă acces la premiile aniversare, indiferent de canalul pe care îl aleg pentru cumpărături.

Cu ocazia acestei aniversări le oferim clienților posibilitatea să câștige premii importante. Este modul nostru prin care le mulțumim că ne-au fost alături timp de 14 ani. Îi așteptăm cu o gamă variată de produse cu prețuri excepționale, cu stocuri pe măsura așteptărilor, cu premii importante, de la reduceri și vouchere valorice până la excursii în Italia sau chiar pot pleca acasă cu o mașină KIA cee’d.

De asemenea, venim în sprijinul tuturor celor care vor să facă amenajări în această perioadă, cu posibilitatea de a cumpăra în 18 rate cu dobândă 0% prin următoarele carduri: Bonus Card, BRD Finance, Cetelem și cardurile EuroLine. Clienții noștri vor găsi în magazinele Praktiker cele mai bune soluții prin care să îşi transforme casa în acasă“, afirmă Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro

Cu ocazia aniversării de 14 ani, retailerul anunţă, de asemenea, lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro, de unde clienţii pot comanda momentan peste 8.000 de produse din cele 40.000 comercializate în magazine, numărul acestora crescând de la o lună la alta.

Lansarea platformei de vânzări online și totodată comunicarea omnichannel sunt unele dintre principalele obiective de business ale companiei pentru anul 2016. Magazinul online www.praktiker.ro este pus la dispoziţia clienţilor încă din luna aprilie, dar îl deschidem oficial acum, cu ocazia aniversării. În acest mod le oferim tuturor clienților posibilitatea să se bucure de ofertele şi premiile campaniei aniversare «Premii pe loc pentru toţi clienţii» inclusiv în mediul online şi să aibă parte de această experienţă omnichannel“, declară Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Produsele comercializate pe www.praktiker.ro au aceleaşi preţuri ca în magazinele fizice şi pot fi livrate la nivel naţional. Costurile de transport depind de greutatea produsului achiziţionat.

În următoarea perioadă, retailerul va trece la a doua etapă de dezvoltare a magazinului online, în care vor fi introduse mai multe facilități pentru clienții online. De exemplu, platforma va fi îmbogățită cu opțiunea „click & pick“, adică anumite produse pot fi comandate online şi ridicate apoi direct din magazin.

În România, Praktiker are 27 de magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale pentru construcţii şi amenajări, produse de grădinarit, decoraţiuni pentru interior şi exterior.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *