Policolor a deschis la Iași un showroom în care a investit 50.000 de euro

Policolor a inaugurat la Iași cel de-al 11-lea showroom din rețeaua proprie de magazine. Acesta are 190 de metri pătrați și a fost construit cu o investiție de 50.000 de euro.  

PolicolorMagazinul este aliniat conceptului estetic și funcțional pe care compania le-a implementat în toate showroom-urile sale prezente în țară, iar oferta sa include vopsele lavabile, emailuri, tencuieli şi soluții pentru protejarea și decorarea lemnului din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom şi produse dedicate profesioniştilor marca DEKO Professional.

Iași-ul reprezintă un obiectiv important pentru Policolor. Vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și suntem convinși că, dincolo de raportul calitate-preț care contează la achiziția unui produs sau serviciu, la fel de important este și ajutorul dat pentru alegerea celei mai bune variante de achiziție. Mai mult, clienții magazinului nostru din Iași  vor avea și avantajul unor facilități precum plata în rate, transport gratuit pentru cantitati mari, programe de fidelizare, asistență tehnică pe perioada implementării proiectului, demonstrații pentru meseriași”, a declarat Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor Arhitectural.

Magazinul din Iași, care se află în cartierul Tătărași, pe strada Vasile Lupu nr.119,  vizavi de Flux Flora, e aliniat la standardele companiei, adaptate clientului final, pretențios în căutarea soluțiilor istețe pentru nevoile sale.

Showroom-uri Policolor se mai găsesc în București (Theodor Pallady nr. 51; Calea Moșilor nr. 272, sector 2; Bd. Pantelimon nr. 287, sector 2; Bd. Ștefan cel Mare nr. 34, sector 2), Timișoara (Str. Gheorghe Lazăr nr. 40); Brașov (Calea București nr. 114); Cluj (Str. Calea București nr. 15); Oradea (Str. General Gheorghe Magheru nr. 11); Ploiești (Bd. Republicii nr. 114); Baia Mare(Bd. Decebal nr. 12A).

La nivel național, produsele Policolor se vând în peste 3500 puncte de vânzare, atât în comerțul tradițional cât și în cel modern.

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 52 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol – în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *